Witam Wszystkich!
mój stan posiadania jest następujący:
Żona szt. 1
Córka lat 2 szt. 1
Syn lat 8 szt. 1
mamy ochotę pojechać gdzieś w te wakacje i wypocząć.
Ja bardzo ze względu między innymi to co czytam na forum optuje za Chorwacją.
Tego czego oczekujemy po tym wyjeździe to ciepło, woda (opcja płytka + takie trochę głębsze), sympatyczna kwatera i okolica.
Ponieważ mam dwójkę bardzo niesfornych i ruchliwych dzieci - luminal i inne leki nie działają na nie więc nawet na chwile raczej na ustoją w miejscu chciałbym się Was poradzić w jaki rejon miejsce się wybrać. Ideałem będzie kwatera niedaleko (ale nie musi być przy) wody gdzie będziemy mogli się taplać. Dlatego zależy mi na łagodnym zejściu do wody w szczególności że Żona jest sprawna w wodzie inaczej (nad czym pracuje ). Powiem szczerze widok, woda i sprawdzona kwatera to są nasze marzenia. No może jeszcze jakieś atrakcje typu park wodny, lub inne zabawy w odległości do 50 km. Auto jest a w nim klima a my tyłki potrafimy przenieść a ja dojechać. Bardzo bym prosił o jakieś podpowiedzi , kontakt - chcę by to były nasze WAKACJE o których nie zapomnimy długo ale tylko ze względu na to że były cudowne. Reasumując czas akcji 15.08 - 30.08, miejsce akcji prawie dowolne ....
pozdrawiam Wszystkich
truskawa
/