Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pierwszy wyjazd do CRO i do tego 2-ka dzieci ...

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
truskawa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) truskawa » 13.03.2007 20:01

Witam Wszystkich!
mój stan posiadania :-) jest następujący:
Żona szt. 1
Córka lat 2 szt. 1
Syn lat 8 szt. 1

mamy ochotę pojechać gdzieś w te wakacje i wypocząć.
Ja bardzo ze względu między innymi to co czytam na forum optuje za Chorwacją.
Tego czego oczekujemy po tym wyjeździe to ciepło, woda (opcja płytka + takie trochę głębsze), sympatyczna kwatera i okolica.
Ponieważ mam dwójkę bardzo niesfornych i ruchliwych dzieci - luminal i inne leki nie działają na nie :-) więc nawet na chwile raczej na ustoją w miejscu chciałbym się Was poradzić w jaki rejon miejsce się wybrać. Ideałem będzie kwatera niedaleko (ale nie musi być przy) wody gdzie będziemy mogli się taplać. Dlatego zależy mi na łagodnym zejściu do wody w szczególności że Żona jest sprawna w wodzie inaczej (nad czym pracuje :-D). Powiem szczerze widok, woda i sprawdzona kwatera to są nasze marzenia. No może jeszcze jakieś atrakcje typu park wodny, lub inne zabawy w odległości do 50 km. Auto jest a w nim klima a my tyłki potrafimy przenieść a ja dojechać. Bardzo bym prosił o jakieś podpowiedzi , kontakt - chcę by to były nasze WAKACJE o których nie zapomnimy długo ale tylko ze względu na to że były cudowne. Reasumując czas akcji 15.08 - 30.08, miejsce akcji prawie dowolne ....

pozdrawiam Wszystkich
truskawa
/
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 13.03.2007 20:20

Truskawa - wpisz w opcji "szukaj" Zupa Dubrovacka,a znajdziesz prawie wszystkie odpowiedzi na swoje "zachcianki" :D
Pozdrav.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.03.2007 20:39

Tylko z Parku Wodnego nie skorzysta, ale cały Jadran to park wodny :lol:
truskawa
Plażowicz
Namiary

Nieprzeczytany postnapisał(a) truskawa » 14.03.2007 09:50

A macie jakieś namiary na konkretne sprawdzone kwatery?
Nie za bardzo bym chciał jechać totalnie w ciemno ...

truskawa
/
JasioJasio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JasioJasio » 14.03.2007 12:46

truskawa w który byś temat nei wdepnął na forum, tam masz sprawdzone kwatery.
Otwórz mapę Chorwackiego wybrzeża, zamknij oczy i postaw palec na mapie. Jedź tam, bedziesz zadowolony - na prawdę.

Ja byłem w zeszłym roku zdzieciakami dokładnie w takim wieku ja Twoje, tydzieńna Pagu i tyudzień w Dalmacji, na Riwierze Makarskiej. Rewelacja

PS Doczytałeś i chcesz zapytać gdzie byłem :) PWyspa Pag, miasto Pag biuro "Perla" www.perla-pag.hr
Riwiera Makarska - Drasnice biuro Travelcro www.travelcro.com

jak nie odpowiada to na forum znajdziesz tysiące innych, wpisz nazwę rejonu gdzie chcesz pojechać w "Szuklaj" i czytaj, czytaj, czytaj, a potem ciesz się wspaniałymi wakacjami.
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 24.03.2007 08:47

może Murter?:))) osobiście nie przepadam za spokojnymi miejscami ale wyglądało tam dobrze dla rodziny z dwójka dzieci:).
rmk
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) rmk » 24.03.2007 23:53

Cztery razy z rzędu z małymi dziećmi do cro pod namiot. Pierwszy raz, gdy miały 6 i 4 latka.Za każdym razem super.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 25.03.2007 15:19

akcent76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) akcent76 » 16.06.2007 11:03

JasioJasio napisał(a):PS Doczytałeś i chcesz zapytać gdzie byłem :) PWyspa Pag, miasto Pag biuro "Perla" www.perla-pag.hr
Riwiera Makarska - Drasnice biuro Travelcro www.travelcro.com

jak nie odpowiada to na forum znajdziesz tysiące innych, wpisz nazwę rejonu gdzie chcesz pojechać w "Szuklaj" i czytaj, czytaj, czytaj, a potem ciesz się wspaniałymi wakacjami.

Też się tam wybieram. Mógłbyś napisac parę słów o tej miejscowości?
Apartmanety MIR ;) ??

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone