Bratwojciech napisał(a):Warto doposażyć się więc np. w obowiązkową w wielu krajach apteczkę czy zapasowe żarówki
Znaczy się, mam kupować zapasowe ksenony i panele led (cena 800+ zl za jeden)?
malinero napisał(a):Bratwojciech napisał(a):Warto doposażyć się więc np. w obowiązkową w wielu krajach apteczkę czy zapasowe żarówki
Bratwojciech napisał(a):malinero napisał(a):Bratwojciech napisał(a):Warto doposażyć się więc np. w obowiązkową w wielu krajach apteczkę czy zapasowe żarówki
Rozmawiamy o przepisach i ich respektowaniu przez służby, a nie o tym co Ty masz kupić i za ile.
Bratwojciech napisał(a):Rozmawiamy o przepisach i ich respektowaniu przez służby, a nie o tym co Ty masz kupić i za ile.
Lechoo napisał(a):Żarówkę można mieć ale weź ją wymień w nowszych autach, chińskie ręce potrzebne
malinero napisał(a):Bratwojciech napisał(a):malinero napisał(a):Bratwojciech napisał(a):Warto doposażyć się więc np. w obowiązkową w wielu krajach apteczkę czy zapasowe żarówki
Rozmawiamy o przepisach i ich respektowaniu przez służby, a nie o tym co Ty masz kupić i za ile.
A także o zdrowym rozsądku.
Bratwojciech napisał(a):malinero napisał(a):Bratwojciech napisał(a):malinero napisał(a):Bratwojciech napisał(a):Warto doposażyć się więc np. w obowiązkową w wielu krajach apteczkę czy zapasowe żarówki
A także o zdrowym rozsądku.
Przecież we fragmencie który cytujesz jest napisane, że warto doposażyć, a nie że musisz. Jest to napisane jako porada, więc chyba z zachowaniem zdrowego rozsądku. Mój kolega kilka lat temu był w Chorwacji z rodziną na zimówkach. Na miejscu okazało się, że w przednim kole ma małego cycusia . Żeby było zabawniej, to oczywiście nie miał zapasu, a na tydzień przed wyjazdem pokazywał mi cudne aluminiowe felgi za 1800. To był taki jego zdrowy rozsądek. Więc jak widzisz zdrowy rozsądek jest jak pupcia - każdy ma własną.
malinero napisał(a):Jeszcze raz: czy mam brać ze sobę zapasowe ksenony i panele led? Jaka jest twoja rozsądna rada?
Lechoo napisał(a):Żarówkę można mieć ale weź ją wymień w nowszych autach, chińskie ręce potrzebne
malinero napisał(a):Jeszcze raz: czy mam brać ze sobę zapasowe ksenony i panele led? Jaka jest twoja rozsądna rada?
bluesman napisał(a):Ad rem jestem chyba rzadkim przykładem, że po zakupie nowego auta sprawdzam jak wymienia się bezpieczniki i żarówki
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi