Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pierwszy raz z przyczepa tak daleko

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
monia32
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) monia32 » 03.07.2006 07:49

Witam serdecznie, na początku sierpnia wybieram sie w raz z mężem i córką do Sukosanu na camping Malenica. Mam pytanie do osób które tam były czy będziemy w stanie dotrzeć tam z polską przyczepą (niewiadów).
i czy jest duża róznica w opłatach namiot - przyczepa. Z góry dziekuję za wszystkie informacje
tajson
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tajson » 05.07.2006 14:24

Wszędzie można dotrzeć z przyczepą, wymaga to tylko troche większej cierpliwości, szczególnie w dzień gdy jest duży ruch. Dlatego my zawsze jeździmy nocą. Co do cen to niestety przyczepa jest najdroższą ze wszystkich opcji campingowych (droższa nawet niż camper). Musimy zapłacić za dwa pojazdy (czasami występują opłaty zryczałtowane za plac) i prąd (chyba że zrezygnujemy z zimnego piwka). Mimo tych "finansowych niedogodności" ja nie zamierzam rezygnować z caravaningu, czego i Wam życzę!!!
monia32
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) monia32 » 06.07.2006 09:25

Dzieki za odpowiedz. Przegladajac cenniki na kempingach to nie zauważyłam znacznej róznicy w cenie miedzy przyczepa a namiotem, teraz sie zastanawiam czy nie lepiej jechać z namiotem bo ograniczymy wydatki ale pewnie nie bedzie takiego komfortu, pozdrawiam
przemmko
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemmko » 06.07.2006 09:50

Hej
Ja również jade w tym roku pierwszy raz z przyczepa tylko taka większa z LMC, czy robiliście jakies rezerwacje kempingu.Wyjezdżamy 28lipca i boje sie ze bedzie problem z miejscami, chcemy sie udac w okolice Dubrownika a moze i do Czarnogóry.
Jak sadzicie czy potrzebna rezerwacja, nie ukrywam ze wolalbym w ciemno i na miejscu znalesc to co mi odpowiada.

Pozdrawiam
Przemek
monia32
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) monia32 » 06.07.2006 10:07

My jedziemy w ciemno, mamy zamiar zadokowac sie na przydomowym kempingu. Takich w Sukosanie jest troche i mam nadzieje ze znajdziemy miejsce.
Bond
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bond » 12.07.2006 22:29

Jechać z przyczepą śmiało i nie obawiać się, miejsc jest b. dużo, a w samym Sukosanie polecam np. camping Oliva, prowadzi sympatyczny gość, ma dobrą rakiję i lubi Polaków, a i ceny ma też dość dobre.
Pozdr.
monia32
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) monia32 » 13.07.2006 06:39

Bardzo dziekuje za odpowiedzi. Teraz to juz napewno jade :)
pozdrawiam wszystkich i zycze miłego urlopowania

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone