Witam wszystkich starych i nowych użytkowników tego forum.
W tym roku wraz z żoną i naszymi dziećmi tj. 3 i 10 lat wybieramy się na około 2 tygodniowe wczasy do chorwacji. Będziemy jechać z przyczepą kempingową z okolic Warszawy. W związku z naszymi planami im więcej czytam na tym forum tym więcej nasuwa mi się wątpliwości tj.:
- w jakim okresie jechać? Wstępnie planowaliśmy wyjechać w drugiej połowie czerwca, zamim się jeszcze wakacje się rozpoczną - ale mam wątpliwości czy nie będzie za zimna woda. Drugi termin przewidywaliśmy w drugiej połowie sierpnia. Sam nie wiem na który termin się zdecydować?
- jaki kemping i jaki region wybrać?
- czy dam radę bezpiecznie dojechać na miejsce osobowym samochodem wraz z przyczepę kempingową? Jaką trasę wybrać i jaki kemping? Czytając zamieszczone na tym forum posty wnioskować można że nie jest to proste, bo ciasno dużo zakrętów, nie każdy kemping jest przystosowany do przyczep itd.
- gdzie się zatrzymać po drodze itd?
Może na forum jest ktoś kto w podobny sposób spędzał wakacje i może się ze mną podzielić doświadczeniami i udzielić mi kilku wskazuwek i porad. Z góry dziękuję za pomoc.