Jak byłeś pod lekkim wrażeniem jadąc autobusem do parku, które wymijały się na lusterka, to polecam Ci na następny wypad RAFTING w Omisiu. Nim popłyniesz pontonem, autobusem zawiozą Cię w góry. Jak ten kierowca pokonywał zakręty, to czysta poezja...

.png)

.png)
.png)
.png)
laciatek napisał(a):Na takie wykorzystanie materaca nie wpadliśmy, ale też zakupiliśmy go na dzień czy dwa przed wyjazdem
.png)
maniekjg napisał(a):Super opis!!!!!!!!!!!! Ja tez planuje na wakacje wybrac sie na Chorwacje---co roku bałtyk /2007 bułgaria/ teraz pora na te rejony.
.png)
maniekjg napisał(a):Super opis!!!!!!!!!!!! Ja tez planuje na wakacje wybrac sie na Chorwacje---co roku bałtyk /2007 bułgaria/ teraz pora na te rejony.
.png)
shtriga napisał(a):Waldeq!!!!!! Ale się obśmiałam!!!![]()
![]()
![]()
Już dawno doszłam do wniosku, że najlepsze relacje z Chorwacji, to te pod tytułem "Mój pierwszy raz". Zachwyty nad palmami, cykadami, słoneczkiem i innymi odkryciami
![]()
Superowo!!! Dzięki za wycieczkę
.png)
waldeq napisał(a):shtriga napisał(a):Waldeq!!!!!! Ale się obśmiałam!!!![]()
![]()
![]()
Już dawno doszłam do wniosku, że najlepsze relacje z Chorwacji, to te pod tytułem "Mój pierwszy raz". Zachwyty nad palmami, cykadami, słoneczkiem i innymi odkryciami
![]()
Superowo!!! Dzięki za wycieczkę
He he już pisząc wiedziałem, że jest to bardzo śmieszne bo odkrywam to co już dawno jest odkryte i wielokrotnie opisaneAle... takie prawo nuworyszy
.png)
shtriga napisał(a):No no no!!! Tylko żebyśmy sie z tym "he he" dobrze zrozumieli!!!Naprawdę uwielbiam czytać o tych zachwytach! Bo przypomina mi się mój chorwacki pierwszy raz i to jak bugenwilie zobaczyłam i potem też po kwiaciarniach szukałam
![]()
Ja to naprawdę napisałam z ogromną sympatią dla takich "pierwszych razów"!!!!!!!!
.png)
.png)
maniekjg napisał(a):Wybiore sie napewno ,zanim pojechałem do bułgari to rok badałem sprawe po forum BG i Czarnogóry i padło na BG.W tym roku nad bałtykiem przezyłem 25C ale woda 9C o cenach nie wspomne.
Wybieram sie przyczepka
Ps@ sprawdze z synem ten materac /tez ma 18lat/
Powrót do Nasze relacje z podróży