Ja również chciałabym podłączyć się do wątku. W tym roku być może uda nam się wyruszyć do Chorwacji, jest to nasze marzenie i mamy nadzieję, że się uda. Będzie to nasza pierwsza podróż za granicę i ogólnie jest trochę obaw czy auto da radę, gdzie kupować winietki, autostrady, jaką trasę wybrac itp. ale o tym to już troszeczkę czytałam i mam nadzieję, że poradzimy sobie

1. Czy wrzesien to dobry czas jeszcze na kąpiele i opalanie? Czy temperatura jest niższa niż 20 stopni?(tak zawyczaj,rozumiem że pogoda jak to pogoda..zmienia się

2. Które miasto byloby dla nas odpowiednie: Primosten, Rogoznica, Brela (czytałam ze jest tam pieknie, ale trochę tloczno)?Czy moze jeszcze cos innego?
3. Czy lepiej jechac w ciemno czy rezerwowac? Czy znajdziemy cos w cenie 35-45 €? (Jesli ktos z Państwa ma jakieś sprawdzone zakwaterowanie w ktorym z powyzszych miejsc to bylabym wdzieczna, mogę podac maila jesli ktos zechcialby napisać). Zastanawiałam sie nad Villa Maria, ale czytałam opinie na temat tego miejsca i nie wiem cos obenie sie zmieniło czy nadal unikać? ( Jeśli ktoś był w ostatnim czasie to rownież bylabym wdzieczna jesli podzieliłby się opinią.)
To chyba wszystko i jeszcze raz przepraszam jeśli kogoś tymi pytaniami urażę

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi, porady i sugestie