Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pierwszy raz w Chorwacji, KRK - obiektywna opinia

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
GAPA
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) GAPA » 17.09.2011 20:17

Eh , jak miło , to jak moje fotki z pierwszego wyjazdu do Cro , wszędzie tam byłam i zapierało mi dech w piersiach z zachwytu....Dalsze wizyty w Cro to jednak Dalmacija moje milo.... Ale powyższe rozchorowało mnie na Chorwację..

Obrazek
Krcki Most - jeszcze trochę i będziemy na miejscu po wyczerpującej podróży

Obrazek
Vrbnik - panorama miasta

Obrazek
uliczki Vrbnika

Obrazek
Okolice Starej Baśki

Obrazek
Okolice Starej Baśki

Obrazek
Stara Baśka - zatoczka

Obrazek
Baśka - plaża[/quote]
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 18.09.2011 09:39

lotus64

Witam i gratuluję fajnej relacji i udanego pobytu. Ja również mam w przyszłorocznych planach Krk i waham się pomiędzy Malinską, Baską i Krkiem. Główne kryterium dla mojej rodziny to fajne plaże z kamyczków i długie wieczory na promenadach pełnych ludzi. W związku z tym mam prośbę: czy mógłbyś wrzucić jakieś fotki z plaż i wieczorów w Malinskiej?
Ostatnio edytowano 18.09.2011 12:31 przez Raul73, łącznie edytowano 1 raz
lotus64
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotus64 » 18.09.2011 12:09

mówisz i masz... fotek Ci u mnie pod dostatkiem. Konkretnych ujęc knajpek w późnych godzinach wieczornych nie mam, ale.. poniższe fotki powinny oddac nastrój Malinskiej.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 18.09.2011 12:31

Miasto i knajpki super, a co z plażami?
basiaela
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) basiaela » 20.09.2011 17:20

Też super.
Byłam w br w sierpniu , mieszkaliśmy w miejscowości KRK, plażowaliśmy w Krk, Baśce, Starej Baśce. Wszystkie są cudowne. Mnie najbardziej podobała sie plaża w Baśce (drobne kamyczki i po ok5-10m piasek). Pierwszy raz choć byłam w Chorwacji 4 razy widziałam fale
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 22.09.2011 12:08

lotus64 napisał(a): Wyspę KRK zdecydowanie polecam ze względu na zróżnicowany krajobraz. To jakby połączenie ISTRII i DALMACJI na bardzo niewielkim obszarze.

Nie sądzisz, że to dosyć mocna teza, zważając na fakt, że to Twój pierwszy raz w Chorwacji? :lol:

P.S. Liczę na więcej wrażeń z wyspy!
wdylag
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) wdylag » 10.07.2012 19:59

Witam,

Czy mozesz podeslac jakis namiar na te apartamenty gdzie mieszkaliscie w Malinskiej? Wybieramy sie tam w tym roku i nie mozemy nic sensownego znalezc.
ARTUR_KOLNICA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ARTUR_KOLNICA » 11.07.2012 15:59

Fajna rzeczowa relacja, dorzuć jakieś fotki 8O
marson102
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marson102 » 11.07.2012 20:00

My właśnie od Wyspy KRK 3 lata temu rozpoczęliśmy swoją przygodę z Chorwacją. I niewątpliwie rozbudził w nas apetyt na dalsze poznawanie tego wspaniałego kraju. Bardzo miło wspominamy ten pierwszy wyjazd i zdecydowanie polecamy tę wyspę na pierwsze spotkanie z Chorwacją.
JustineM
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JustineM » 14.07.2012 17:47

lotus64 napisał(a):Dziękuję.. wiatrów Bora nie doświadczyliśmy. W okolicach Malinskiej toń morza bardzo spokojna - zero wiatru, fal.. jakby nad jeziorem. Na Baśce troszkę wietrzniej.. Postaram się w najbliższym czasie dorzucic jeszcze kilka zdjęc..

czekam na więcej zdjęć z Malinskiej, szczególnie interesują mnie plaże, place zabaw dla dzieci.... wszystko :) Może ktoś mieszkał w apartamentach Stella? Proszę o opinie i z góry serdecznie dziękuję.
fasolmistrz
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) fasolmistrz » 07.05.2013 10:55

witam serdecznie!dzieki Twojemu opisowi zdecydowałem sie zmienic tego roczny pobyt z miejscowości Krk na Malińską:)Mam jedno bardzo ważne pytanie i będę wdzieczny za odpowiedż; czy na samej wyspie jak i w miejscowości Malinska jest możliwośc wypozyczenia rowerów?nie ukrywam ze w ten sposób chciałbym z żona zwiedzić cała wyspe:)
fasolmistrz
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) fasolmistrz » 07.05.2013 10:56

witam serdecznie!dzieki Twojemu opisowi zdecydowałem sie zmienic tego roczny pobyt z miejscowości Krk na Malińską:)Mam jedno bardzo ważne pytanie i będę wdzieczny za odpowiedż; czy na samej wyspie jak i w miejscowości Malinska jest możliwośc wypozyczenia rowerów?nie ukrywam ze w ten sposób chciałbym z żona zwiedzić cała wyspe:)proszE o odpowoedż na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
razpol
Cromaniak
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 07.05.2013 12:07

Arooo napisał(a):Co byś polecił do zobaczenia, tak w pigułce (rano zwiedzanie, po obiedzie plażowanie)
Czekam na propozycje 8)

Do plażowania bym polecił zatokę Vela Luka (z wędrówką do mała Luka), do której można się dostać taxi-boat'em z Baski oraz jakąś z ostatnich plaż za Starą Baską. Myślę, że nie powinny zawieść:

Obrazek

Obrazek

Choć na pewno można wysupłać wiele innych mniej lub bardziej kameralnych, ładnych miejsc. :)

Sorki za wtrącenie do relacji. ;)
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Pierwszy raz w Chorwacji, KRK - obiektywna opinia - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone