Jacek S napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Pytaj tych co już byli w Cro - ale mało ich było.
To zbytnio nie ma sensu...
Jak chce, niech pyta ... kto pyta nie błądzi
Jacek S napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Pytaj tych co już byli w Cro - ale mało ich było.
flejm napisał(a):No to miałbym w sumie jeszcze jedno pytanie, odpowiedz na nie byłaby dobrym punktem wyjścia w zakupach przed wyjazdem, czy ceny w Chorwacji urosły tak samo jak w Polsce (podwyżka cen żywności) przez ostatni rok czy pozostały na stałym poziomie ewentualnie troszkę wzrosły?? Czy ktoś się orientuje, lub posiada link
flejm napisał(a):No to teraz ciągniejmy wątek pod tytułem "czy to ma sens". Ja już interesujące rzeczy znalazłem, zarówno w linkach , jak i samych odpowiedziach, jeszcze raz dziękuję, w sumie Pani Januszu można otworzyć oddzielny wątek "Czy to ma sens?."
Dlatego jeśli chcesz trochę zaoszczedzić polecam wziąść ser zółty, jakies kabanosy/parówki/szynkę pakowaną próżniowo jesli takie rzeczy jadacie.
Jacek S napisał(a):fotograf123 napisał(a):Ps. Kasiu mam do ciebie prośbę wyjaśnij kwestie żywności można czy nie ...?.Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Nic z tego, co podlinkowałam, nie zdezaktualizowało się...zakaz wwozu żywności jak był, tak jest..
fotograf123 napisał(a):
Jacek S
Ja zdaje sobie spraw i czytałem ale temat jest Zamknięty ponieważ zezwolili tak ?.
To po co mi to pokazujesz ?.
moze lepiej przeczytaj do końca ....
I właśnie ze względu na nie ściłość informacji poprosiłem Kasie o wyjaśnienie ....
Jacek S napisał(a):fotograf123 napisał(a):
Jacek S
Ja zdaje sobie spraw i czytałem ale temat jest Zamknięty ponieważ zezwolili tak ?.
To po co mi to pokazujesz ?.
moze lepiej przeczytaj do końca ....
I właśnie ze względu na nie ściłość informacji poprosiłem Kasie o wyjaśnienie ....
Temat jest zamknięty bo...to pewnie setny założony o tym samym.
Kasia przecież wyżej napisała jak jest.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne