Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pierwszy raz samochodem do Chorwacji

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jacenty1959
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacenty1959 » 23.07.2006 18:55

Pierwszy raz do samochodem Chorwacji
Wybieram się pierwszy raz do Chorwacji i proszę o kilka informacji:
jadą 2 osoby początek września - ile trzeba liczyć na np. apartament/dobę, ile trzeba liczyć wyżywienie na miejscu na osobę i jakie ew. inne duże koszty. Będę wdzięczny za inne dobre rady- ew. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 27.07.2006 09:00

1. po pierwsze zacząć trzeba od tego gdzie zamierzacie spędzić urlop. Bo rózne będza ceny np. na Istrii a inne w okolicach Dubrownika czy tez na licznych wyspach. Średnio 3 os około 35 Eur za dobę ,2 to tak od 27-30 Eur plus opłatyy klimatyczne od 0,8-do 1,5Eur za dzień za osobę .
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 27.07.2006 10:08

A po trzecie, można jeszcze użyć opcji "Szukaj", wpisać interesującą nas skwencję, np. "ceny apartamentów", "ceny w sklepach" lub "opłaty za autostradę", wcisnąć ENTER i oddać się miłej lekturze tego, co wyskoczyło nam na monitorze :-)
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 27.07.2006 11:03

przykladowo..w zeszle wakacje..
apartament w Tucepi na riwerze od osoby od 28sierpnia kosztowal nas 9E od osoby...
duzy z 2sypialniami , lazienka, kuchnia i przedpokojem..do morza z 30-50m

wiec zle nie jest:)
tu masz troche info:)
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=109 ... ght=tucepi

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=12762
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 27.07.2006 11:13

jacenty1959 napisał(a):Pierwszy raz do samochodem Chorwacji
jadą 2 osoby początek września - ile trzeba liczyć na np. apartament/dobę, ile trzeba liczyć wyżywienie na miejscu na osobę i jakie ew. inne duże koszty. Będę wdzięczny za inne dobre rady- ew. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Witam

Zbliża się półmetek sezonu urlopowego i na forum coraz częściej zauważa się zmęczenie udzielaniem odpowiedzi na zadawane pytania nie do końca sensowne i stąd ten sarkazm. Skąd i gdzie chcesz jechać, do hotelu, na kwaterę a może pod namiot? No i wtedy można oczekiwać sensownych odpowiedzi i porad.
Więcej kreatywności i w drogę miły brachu, we wrześniu śmiało jedź w ciemno gdzie cię oczy poprowadzą – Chorwacja to piękny kraj – pozdrav
:hut: :papa:
stick
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) stick » 27.07.2006 12:29

Dobre rady - zawsze w cenie :D
A tak na poważnie - w tym roku jadę do Chorwacji po raz pierwszy. Z forum dowiedziałem się bardzo dużo prawie wcale nie zadając pytań. Wystarczy poczytać. Ja sam zauważyłem, że mimo mojego krótkiego "stażu" na forum drażnią mnie pytania o rzeczy, na które udzielono setki odpowiedzi. A pytania wciąż te same :D
Miłej lektury...
Iiif!
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iiif! » 30.07.2006 10:12

A to wszystko wina opcji "szukaj" ;-) schowała się gdzieś na jakimś niebieskim pasku, ledwo widoczna i na pierwszy rzut oka(o ile wogóle w tamte rejony ktoś okiem rzuca :wink: ) to jakby nie do końca wiadomo czego dotyczy :o na szczęście ja ten problem mam już za sobą :roll: :wink:
*p*a*t*i*
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) *p*a*t*i* » 30.07.2006 15:04

stick napisał(a):

Dobre rady - zawsze w cenie :D
A tak na poważnie - w tym roku jadę do Chorwacji po raz pierwszy. Z forum dowiedziałem się bardzo dużo prawie wcale nie zadając pytań. Wystarczy poczytać. Ja sam zauważyłem, że mimo mojego krótkiego "stażu" na forum drażnią mnie pytania o rzeczy, na które udzielono setki odpowiedzi. A pytania wciąż te same :D
Miłej lektury...

Popieram! Wystarczy czytać uważnie to co inni napisali - a napisali bardzo wiele! Ja też w tym roku jadę pierwszy raz do cro i dzięki tej stronie wiem więcvej niż chciałam się dowiedzieć :lol: Tak więc przyjemnej lektury i udanego wyjazdu! :)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone