archi_medes napisał(a):pozwolę sobie wtrącić moje trzy grosze ( 6 wyrazów pod rząd napisałem poprawnie specjalnie dla Janusza B aby nie kontynuować kolejnych postów o arkanach rodzimej PISowni , które nic nie wnoszą do faktycznego tematu tego wątku)
Janusz Bajcer napisał(a):
Post na forum to tak coś jak list do kogoś, czy w liście piszemy bez polskich znaków, (że o ortografii nie wspomnę)
darek1 napisał(a):No ciekawe jak fajnie musi być w upały. Czy tak fajnie wystawić głowę z namiotu lub przyczepy -
nimm2 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):
Post na forum to tak coś jak list do kogoś, czy w liście piszemy bez polskich znaków, (że o ortografii nie wspomnę)
nie jest to forma listu, a wiadomosc elektorniczna... czy smsy tez piszesz z polskimi znakami?.
Janusz Bajcer napisał(a):nimm2 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):
nie jest to forma listu, a wiadomosc elektorniczna... czy smsy tez piszesz z polskimi znakami?.
Tak, piszę sms-y z polskimi znakami odkąd mam komórkę z taką możliwością
arekwol napisał(a):poranna kawa z widokiem na błękit morza,chłodne wino pod gwiaździstym niebem bezcenne.Camping ma jeszcze tę zaletę że gdy mi się nie podoba albo zmieni się pogoda np.po dwóch dniach to zbieram swoje "zabawki" i przenoszę się gdzie indziej i nikt nie żąda ode mnie zapłaty za np. dwa tygodnie z góry.
arekwol napisał(a):Zwolennicy kwater którzy nigdy nie byli na campie nie zrozumieją tego.
darek1 napisał(a):No ciekawe jak fajnie musi być w upały. Czy tak fajnie wystawić głowę z namiotu lub przyczepy -