napisał(a) nimm2 » 30.03.2011 22:33
filip122 vel Darek napisał(a):nimm2 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):PS Tak na marginesie kolego kempingowcu
przydałyby się w Twoich postach "polskie literki"
przykro mi, ale z przyczyn typowo technicznych jest to a wykonalne... pisanie z polskimi znakami trwa za długo... poza tym nawet bez polskich znaków moje posty zawsze były czytelne i jak do tej pory jesteś pierwsza osoba której to przeszkodziło... polskie znaki stosuje tylko w wyrazach, które uznam, ze bez polskich znaków mogłyby być źle zrozumiane... np. moje ulubione "zrob mi laske" (zrób mi łaskę)...
a żeby coś w temacie było to jednorazówek nie używam... ochrona środowiska i takie tam... jako jednostka w społeczeństwie ekstremalnie konsumpcyjnym staram się produkować jak najmniej śmieci...
Nie wiem dlaczego CI z przyczyn technicznych jest nie wykonalne. Nie wiem jakiej przeglądarki używasz ale w Fire Foxie wężykiem podkreślone sa blednie wpisane wyrazy wystarczy chwila aby prawym klawiszem wybrać to co system podpowiada i post jest z polskimi ogonkami . Czy to takie trudne wydaje mi się ze nie .
Pozdrowionka
nie, nie jest to dla mnie (w przeciwienstwie do Ciebie) trudne (spojrz na kilka swoich wyrazow, ktorym tez brak ogonkow, wiec Twoja metoda jest dosc... hmmm... zawodna), ale czasochlonne... myslisz ze mam czas zeby nad kazdym wyrazem modlic sie o pisownie?
uzywam google chrome... ale nawet gdyby firefoxa... biorac czynny udzial w forach internetowych juz prawie 10 lat nie bede nagle zmienial swoich przyzwyczajen czy czcionek tylko po to bo komus ogonkow w czytelnych i zrozumialych wyrazach brakuje...
czytalismy wszyscy regulamin forum? czy jest tam jakas wzmianka o koniecznosci pisania polska czcionka? nie ma? no to temat ogonkow mozna chyba uznac za wyczerpany...
Ostatnio edytowano 30.03.2011 23:05 przez
nimm2, łącznie edytowano 1 raz