Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pierwszy raz na południu

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
karo1102
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) karo1102 » 23.12.2012 18:34

greenrs napisał(a):Czyżbyś nie zaliczyła twierdzy Mirabella w Omisu? To koniecznie musisz tam wrócić i zagubić się w wąskich i stromych uliczkach na zboczu zamkowej góry :!:

PS: Coś Ci się porobiło z wcześniej wklejonymi zdjęciami i avatarem - "zdjęcie czasowo niedostępne" :?:

:oops: Wstyd ale niestety nic nie zwiedziliśmy;/ tak jak mówiłam jest to jeden z powodów dla których chcemy tam wrócić.
Co do zdjec to właśnie widzę ze coś jest nie tak, nie wiem co z tym zrobić, chyba sprobuję wkleić wszystko na nowo .
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 26.12.2012 13:12

karo1102 napisał(a): Co do zdjec to właśnie widzę ze coś jest nie tak, nie wiem co z tym zrobić, chyba sprobuję wkleić wszystko na nowo .

nie wiem co masz na myśli ,że masz zablokowany komputer ,no chyba że firmowy ,,nie wiem czemu zdjęcia są czasowo nie dostępne,zdjęcia najlepiej wrzucać ze swojego komputera,spróbuj ściągnąć program-acdsee 9-photo menager free- w tym programie możesz trzymać zdjęcia i je obrabiać,jestem ciekaw zdjęć od Pisaka w stronę Omiś, mam nadzieję że dasz radę to ogarnąć pz. :wink: :papa:
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 26.12.2012 16:56

u ,mie zdjęcia z 23 grudnia też się nie twierają i to na 2 domowych kompach, a z chęcią pooglądam bo to rejony na AD2013
karo1102
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) karo1102 » 26.12.2012 20:12

Kurde w poniedzialek wszystko było ok. Nie wiem o co kaman, chyba to wina fotosika, bo tam mam zdjęcia:(
karo1102
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) karo1102 » 26.12.2012 20:13

mervik napisał(a):
karo1102 napisał(a): Co do zdjec to właśnie widzę ze coś jest nie tak, nie wiem co z tym zrobić, chyba sprobuję wkleić wszystko na nowo .

nie wiem co masz na myśli ,że masz zablokowany komputer ,no chyba że firmowy ,,nie wiem czemu zdjęcia są czasowo nie dostępne,zdjęcia najlepiej wrzucać ze swojego komputera,spróbuj ściągnąć program-acdsee 9-photo menager free- w tym programie możesz trzymać zdjęcia i je obrabiać,jestem ciekaw zdjęć od Pisaka w stronę Omiś, mam nadzieję że dasz radę to ogarnąć pz. :wink: :papa:

Komputer jest firmowy i nie mogę ściągać zadnych programów - niestety
slawekewa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekewa » 26.12.2012 23:58

I po świętach, 2 kg lżejszy zasiadam.I już mnie pierdzielneło słońce , jadran i wszystko co z tym zwiazane. :sm:
Melanie
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Melanie » 05.03.2013 21:58

Witam!
Czy mogłabym prosić o namiary na kwaterę?
wojciechmw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojciechmw » 08.03.2013 10:33

Czy w Pisaku jest jakaś piekarnia ze świezych pieczywem? Czy takowe można zakupić w supermarkecie bo z tego co wyczytałem jest tam jakis wiekszy sklep? I jeszcze jedno wazne pytanie czy ktoś możem i powiedzieć czy istnieje możliwosc wykupienia tam dostepnu do internetu jest jakas Wifi ?
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 09.03.2013 19:36

wojciechmw napisał(a):Czy w Pisaku jest jakaś piekarnia ze świezych pieczywem? Czy takowe można zakupić w supermarkecie bo z tego co wyczytałem jest tam jakis wiekszy sklep? I jeszcze jedno wazne pytanie czy ktoś możem i powiedzieć czy istnieje możliwosc wykupienia tam dostepnu do internetu jest jakas Wifi ?

Piekarni nie widziałem tam, jest sklep mają codziennie świeże pieczywo ,my jak popołudniami jeżdziliśmy to po drodze kupowaliśmy z np:
Baśka Voda ,Brela ,Omiś ,Makarska , bo mieliśmy spory kawałek do sklepu
Mieszkaliśmy na końcu Pisaka przy lesie
Za to mieliśmy ciszę i spokój
Intr.....przeważnie jest w apartamencie w którym się wynajmuje
Pisak ,chyba koleżanka Karolina nie będzie zła ,jak tak to usunę zdjęcia :roll:

20120607131001(1).jpg

Plaża
20120607180706(1).jpg

...a to nasza prywatna
20120607113948(2).jpg
karo1102
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) karo1102 » 10.03.2013 12:07

Melanie napisał(a):Witam!
Czy mogłabym prosić o namiary na kwaterę?

przeslam :)
karo1102
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) karo1102 » 10.03.2013 12:12

mervik napisał(a):
wojciechmw napisał(a):Czy w Pisaku jest jakaś piekarnia ze świezych pieczywem? Czy takowe można zakupić w supermarkecie bo z tego co wyczytałem jest tam jakis wiekszy sklep? I jeszcze jedno wazne pytanie czy ktoś możem i powiedzieć czy istnieje możliwosc wykupienia tam dostepnu do internetu jest jakas Wifi ?

Piekarni nie widziałem tam, jest sklep mają codziennie świeże pieczywo ,my jak popołudniami jeżdziliśmy to po drodze kupowaliśmy z np:
Baśka Voda ,Brela ,Omiś ,Makarska , bo mieliśmy spory kawałek do sklepu
Mieszkaliśmy na końcu Pisaka przy lesie
Za to mieliśmy ciszę i spokój
Intr.....przeważnie jest w apartamencie w którym się wynajmuje
Pisak ,chyba koleżanka Karolina nie będzie zła ,jak tak to usunę zdjęcia :roll:

20120607131001(1).jpg

Plaża
20120607180706(1).jpg

...a to nasza prywatna
20120607113948(2).jpg

Oczywiście że nie jestem zła:) zwłaszcza że zdjęcia ładne. Jeżeli chodzi o piekarnie to nie ma na 100% ale jak kolega wcześniej wspomniał jest sklep w którym jest codziennie swieże pieczywo. Dodatkowo 2 razy w tygodniu przyjeżdza Pan ze świeżymi rybkami i rosklada mały "straganik" przy sklepie, troche powyzej jest stoisko z warzywami i owocami.w samym pisaku są 3 konoby w których można zjeść, ale w większości jedliśmy w czasie wycieczek po okolicy. Jeżeli chodzi o wifi cięzko powiedzieć bo nie potrzebowałam w trakcie urolpu korzystać z internetu i komputera wiec wogóle się tym nie interesowałam.
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 10.03.2013 12:23

dopiero dzis czytam relacje (sorki) :papa:
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Pierwszy raz na południu - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone