kasiek_123 napisał(a):Doszla jeszcze jure w breli tylko niewiele info na temat tego kamp, napisalam do nich meila z prosba o wyslanie cennika bo nie maja na stronie. Moze ktos tam byl i moze cos powiedziec
Podaj stronę kampu Jure w Breli
kasiek_123 napisał(a):Doszla jeszcze jure w breli tylko niewiele info na temat tego kamp, napisalam do nich meila z prosba o wyslanie cennika bo nie maja na stronie. Moze ktos tam byl i moze cos powiedziec
zufila napisał(a):oj tam, oj tam, w Makarskiej http://kamp-jure.com/51292/prices/ nazywa się Jure i żeby uzyskać informacje o cenach trzeba poprosić (że też im się chce odbierać te maile, a wystarczyło zamieścić cennik;-) więc to chyba to.
mam nadzieję, bo moje zarezerwowane mogłoby mieć więcej drzew, więc sobie wybiorę innemaarec napisał(a):na Straśko miejsce będzie na 200%
kasiek_123 napisał(a):Czyli z tych co pisałam wybralibyście Straśko? a może podpowiecie coś jeszcze innego, coś bardziej na południe, i wymagania tak jak pisałam płytka woda plaza z piaskiem albo żwirkiem w miarę plaski teren, dobra baza wypadowa, dobrze wyposażony, fajnie jakby nie był diabelnie drogi
W straśko atrakcje dla dzieci, ladna plaza i to ogromne plusy ale jak się rozbijemy na końcu tam gdzie pole namiotowe to strasznie daleko do plaży będzie czy to się tylko tak wydaje?
kasiek_123 napisał(a):P. Januszu czy chodzi o to svetipetarnamoru.com ? Innego nie moge znalezc a ten ma plaze betonowa
kasiek_123 napisał(a):A ten kamp ze zdjecia powyzej jak sie nazywa???
Niewiele moge znalezc o kampingach w tej miejscowosc, kiedys gdzies czytalam ze sa to male kempingi nie majace stron internetowych, ze trzeba dzwonic i pytac o miejsce i cene, chyba ze cos pomylilam
kasiek_123 napisał(a):Coraz bardziej przekonuje sie do strasko, ceny jeszcze wzgledne wychodzi mi niecale 170 za dobe, obawiam sie tylko o pogode na poludniu wieksza szansa na smazing. Dlatego tez pytam o cos na poziomie strasko ale np w okolicach splitu, makarskiej. Zaton juz niestety za drogi.