Hejka wszystkim:)Nazywam się Marzena i jestem nowa na tym forum...pisze pierwszy raz więc proszę o wyrozumiałość Jak co roku,planujemy urlop...i do tej pory było to zawsze polskie morze-ale wiecie jak to z pogodą w naszym kraju Zachwyciła mnie Chorwacja,więc od kilku dni przeglądam strony w necie i szukam odpowiedniej oferty.Ale szczerze mówiąc-jest tego tysiące Gdybym jechała sama z mężem-nie było by problemu...ale mam 3 dzieci-więc sami wiecie...kamienie nie bardzo im slużą Najmniejsza córeczka ma 3 latka.Dlatego szukam czegoś z piaszczystą plażą"(ewentualnie z jakimś drobniutkim żwirkiem)...może być nawet malutkie miasteczko-nie potzrebujemy przepychu-i leżenia na plaży jak sardynki w puszce Przeglądałam już oferty większych miast typu Baska,ale ceny są porażające...
Jeśli ktoś mógłby mi polecić jakieś sprawdzone mniejsze miasteczka,gdzie są piaszczyste plaże-byłabym niezmiernie wdzięczna.
Liczę na jakąś bratnią duszyczkę,która też kiedyś pierwszy raz wyjeżdżała do Chorwacji i była w podobnej sytuacji.
Pozdrawiam,Marzena