Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pierwszy raz do Chorwacji

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Klaudia93
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Klaudia93 » 28.05.2015 19:17

Hej :papa: , jestem pierwszy raz na forum. Planuje wakacje na początku września na ok 10 dni z chłopakiem i nie mamy bladego pojęcia gdzie jechać :( Planujemy jechać samochodem.
Zależy nam na rozrywkowym miejscu(dyskoteki, bary), żeby się nie nudzić ale także na pięknej plaży :oczko_usmiech:. Wiadomo chodzi nam, żeby ceny były też przystępne :D

Liczę na pomoc forumowiczów, bo jesteście moją ostatnią deską ratunku :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.05.2015 19:31

Ja bym zatrudnił chłopaka do poszukiwań :D :wink:

Solidna lektura forum np. tego wątku:
search.php?keywords=rozrywkowe+miejsce+w+Chorwacji&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=Szukaj
, kupno książkowego przewodnika po Chorwacji,
nikt za was tego nie zrobi :!: 8)
Naprawdę nikt :!:

Żeby planować podróż po Chorwacji najpierw musicie sami zdobyć o niej sporo wiedzy 8)
Lechoo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lechoo » 28.05.2015 19:51

Każdy lubi co innego, czeka Cię wiele godzin czytania np. forum :mrgreen:
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 28.05.2015 21:14

Nie pojmuję ...przecież planowanie to jedna z przyjemniejszych rzeczy .Wybierz jaka okolica Cię interesuje ,kup przewodnik jak radzą panowie ,poszukaj noclegów lub weź namiot i w drogę :)
Wiem ,że łatwo się mówi ,jak ktos już tam był ,ale nie wyobrażam sobie ,żeby ktoś za mnie planował wakacje :)
Ja gdybym nie wybrała Hvaru to chciałabym chyba zobaczyć okolice Breli , Igrane.Myślę ,że tam są i ładne plaże i knajpki...wpisz w tutejszą wyszukiwarkę i sprawdź,co można tam robić :) pozdr
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.05.2015 22:14

Planowanie jest bardzo przyjemne :D
Jak się samemu organizuje, to można dopasować podróż do naszych oczekiwań,
a nie do programu narzuconego przez biuro podróży :!: 8)

Oczywiście najpierw trzeba wiedzieć, czego się chce :wink:
Klaudia93
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Klaudia93 » 29.05.2015 00:04

Planujemy i to dość intensywnie ale wszystkie zakątki Chorwacji przykuwają oko i tym trudniej nam wybrać żebyśmy byli zadowoleni ;) Nie chcielibyśmy zajechać i rozpaczać, że jednak to nie to na co liczyliśmy. Chcielibyśmy przede wszystkim, żeby coś zobaczyć, żeby nie okazało się, że wokół nas są same kwatery prywatne i plaża...Bardzo podobają nam się rejony wyspy Brac, Korcula, Makarska, wyspa Rab, Pag ( tu czytałam o imprezach dość frywolnych zresztą w Novaliji ;) ) KrK i Murter. Brela też piękna i też jesteśmy jej ciekawi :) Jakbyście byli tacy dobrzy i określili z tych wymienionych która najbardziej jest ciekawa, może też jakieś zabytki nie sama otaczająca zieleń ? Każda rada nam sie przyda :) A Przewodnik kupimy na pewno :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.05.2015 00:27

Powrót do Chorwackie ABC

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies