Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pierwszy raz do Chorwacji !!!

Plaże, kempingi, ośrodki FKK i wszystkie inne nietekstylne sprawy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
robertoalex
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) robertoalex » 19.03.2009 12:31

Witam wszystkich.(Nowy:-("Naturysci"
Nie chce się powtarzać ale przeglądam już jakiś tydzień wszystkie fora i musze sie przyznac mam ladny kociol w glowie mamy zamiar z zona wyjechac w czerwcu na tydzien do chorwacji no i tu zaczyna sie maly problem nie wiemy gdzie icon_smile.gif znalazlem ladny opis osrodkow naturystycznych tutaj na jednym z tematow :

forum/viewtopic.php?t=13683

ale i tak nie wiemy gdzie sie zdecydowac interesuje nas przede wszystkim jakis ladny hotelik, ewentualnie ladne apartamenty plus dobre jedzonko w rodzaju alesexlusiv ,no i oczywiscie ladna okolica z fajna plaza naturystyczna, i nie daleko od hotelu a wieczorkiem mozliwosc wyjscia gdzies na fajny spacerek do miasta nie chodzi nam o bardzo tanie osrodki ,ale przedewszystkim o fajny klimat nie za duzy tloku zero podgladaczy no i troche turystow z jezykiem polskim a glownie zalezy nam bez stresowo poodpoczynku . icon_smile.gif)))
Prosimy o pomoc za co z gory wielkie dzieki.icon_smile.gif
Ostatnio edytowano 19.03.2009 12:44 przez robertoalex, łącznie edytowano 1 raz
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 19.03.2009 12:41

Zaraz wpadną moderatory.... Oj, dostaniesz po uszach, dostaniesz 8)
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 19.03.2009 12:42

A nie mogłeś napisać posta w którymś już istniejącym?
Tylko zakładać następny?
Takich samych jest tu już tysiące :evil:
I taki bałagan, że nie da się tego czytać!
(edit. ja nie mod, ale naprawde już można wariacji dostać...)
Ostatnio edytowano 19.03.2009 12:42 przez mutiaq, łącznie edytowano 1 raz
robertoalex
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) robertoalex » 19.03.2009 12:46

Sory jezeli kogos urazilismy ale to wlasnie przez ten balagan :-)
tak sie stalo jeszcze raz sorki :-(
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 19.03.2009 12:46

Mam takie wrażenie że Koledze się coś niedobrego z kompem dzieje, albo się tu u nas zamotał totalnie :) Drugi dublujący się temat ląduje w koszu, ten zostawię żeby Kolega totalnie nie spanikował, bo w efekcie możemy nie wyrobić z usuwaniem dubli :wink:

Edit: Nie przepraszaj, widzieliśmy tu lepsze wejścia na początek :wink: Co do ośrodków naturystycznych to najczęściej to kampy, autokampy i jakieś bungalowy na nich. Hoteli raczej nie spotkasz przy typowym FKK :)
Ostatnio edytowano 19.03.2009 12:52 przez Rysio, łącznie edytowano 1 raz
robertoalex
Plażowicz
:-)

Nieprzeczytany postnapisał(a) robertoalex » 19.03.2009 12:51

Wszystko sie zgadza zamotalem sie strasznie :-)prosze ten usunac tez juz szukam podobnych postow :-))))
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 19.03.2009 13:00

Poczekamy aż potwierdzisz że coś znalazłeś, może jakaś dobra dusza w tym temacie Ci coś podlinkuje. Jak znajdziesz to wtedy daj znać i się wywali w kosmos temat :wink:

Arek, Mutiaq, nie straszcie modami, my naprawdę nie jesteśmy aż tak źli :) :wink:
el_guapo
Cromaniak
Re: Pierwszy raz na chorwacje !!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) el_guapo » 19.03.2009 13:52

robertoalex napisał(a):Witam wszystkich

Ja naprawdę jestem niepotykanie spokojnym człowiekiem, ale jeżeli ktoś pisze "na" i "chorwację" to nóż mi się w kieszeni otwiera :x
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 19.03.2009 13:57

Rysio napisał(a): (...)Arek, Mutiaq, nie straszcie modami, my naprawdę nie jesteśmy aż tak źli :) :wink:

:mrgreen: :oczko_usmiech: :papa:
Użytkownik usunięty
Re: Pierwszy raz na chorwacje !!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.03.2009 14:17

el_guapo napisał(a):
robertoalex napisał(a):Witam wszystkich

Ja naprawdę jestem niepotykanie spokojnym człowiekiem, ale jeżeli ktoś pisze "na" i "chorwację" to nóż mi się w kieszeni otwiera :x

Na dach Chorwacji to wejść można.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.03.2009 14:25

robertoalex napisał(a):Witam wszystkich.(Nowy:-("Naturysci"
Nie chce się powtarzać ale przeglądam już jakiś tydzień wszystkie fora i musze sie przyznac mam ladny kociol w glowie mamy zamiar z zona wyjechac w czerwcu na tydzien do chorwacji no i tu zaczyna sie maly problem nie wiemy gdzie icon_smile.gif znalazlem ladny opis osrodkow naturystycznych tutaj na jednym z tematow :

forum/viewtopic.php?t=13683

ale i tak nie wiemy gdzie sie zdecydowac interesuje nas przede wszystkim jakis ladny hotelik, ewentualnie ladne apartamenty plus dobre jedzonko w rodzaju alesexlusiv ,no i oczywiscie ladna okolica z fajna plaza naturystyczna, i nie daleko od hotelu a wieczorkiem mozliwosc wyjscia gdzies na fajny spacerek do miasta nie chodzi nam o bardzo tanie osrodki ,ale przedewszystkim o fajny klimat nie za duzy tloku zero podgladaczy no i troche turystow z jezykiem polskim a glownie zalezy nam bez stresowo poodpoczynku . icon_smile.gif)))
Prosimy o pomoc za co z gory wielkie dzieki.icon_smile.gif

Uwaga pierwsza, "do" czy "na" Chorwację wyjaśniona - zawsze "do" :lol:

Uwaga druga, nazwy krajów zgodnie z zasadami piszemy dużą literą

Uwaga trzecia, zgodnie z regulaminem forum pkt.4 posty piszemy z polskimi literami.

A teraz propozycja na spędzenie wakacji w hotelu i na plaży naturystów.

Proponuję hotel Istria na Czerwonej Wyspie (św. Andrzeja) k/Rovinj
Sąsiednia wysepka Maskin jest przeznaczona wyłącznie dla naturystów.
Sądeckie biuro Logostour ma tam ofertę wczasów , ale jest dość drogo, taniej będzie rezerwować bezpośrednio w hotelu.

Więcej szczegółów o Rovinj i wyspie św. Andrzeja & Maskin w relacji :lol:
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 19.03.2009 14:42

Rysio napisał(a):Arek, Mutiaq, nie straszcie modami, my naprawdę nie jesteśmy aż tak źli :) :wink:

8)

Porządek musi być
robertoalex
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) robertoalex » 19.03.2009 15:15

Nie wiem czemu ten kolega z forum sie tak strasznie denerwuje ?? dla uwagi to w jednym temacie byla porawna pisownia a w drugim sie troszke zamotalem ale jak widac u Pana Janusza mozna wszystko normalnie wytlumaczyc i udzielic dobrej rady. a dla Ciebie mam dobra rada.....uwazaj z tym nozem ,bo moze ci cos niechcacy obciac jak Ci sie otworzy ........:-((((
Jezeli chodzi o polskie literki postaram sie to zmienic ,a zwiazane jest to z korzystaniem z niemieckiej klawiatury i niemieckiego windowsa i poprostu poszedlem na latwizne :-)))
thx...:-))))
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.03.2009 19:29

robertoalex napisał(a):Jezeli chodzi o polskie literki postaram sie to zmienic ,a zwiazane jest to z korzystaniem z niemieckiej klawiatury i niemieckiego windowsa i poprostu poszedlem na latwizne :-)))
thx...:-))))

:lol: Kurcze, to jakieś zaraźliwe :wink: prawie każdy naturysta tłumaczy się, że nie ma polskiej klawiatury :wink:
Trudno , muszę Ci wierzyć, że tak jest bo nie mam możliwości sprawdzić.
Tak więc brak polskich literek wybaczam, ale pilnuj się :wink: z dużymi literami w nazwach, no i pamiętaj, że pojedziesz pierwszy raz do Chorwacji :lol:
JKR
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) JKR » 19.03.2009 20:01

Skoro się czepiamy, to nie polskie litery a polskie znaki diakrytyczne.
Następna strona

Powrót do Naturystyczna Chorwacja

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone