Miken77 napisał(a):Ja wraz moją rodzinką również rozpoczęliśmy poznawanie Chorwacji od Makarskiej Riwiery, był to malowniczy i spokojny Brist, później były Drasnice i Podgora. Gdzieś tutaj w tej kopalni wiedzy wyczytałem, że nie jest dobrze zacząć przygodę z CRO od Makarskiej Riwiery, bo później już nigdzie nie będzie się tak podobać jak właśnie tam. I jest w tym stwierdzeniu sporo prawdy.
p.s. Piękne zdjęcia
Alen napisał(a):Do Podgory wybieramy się w sierpniu dlatego mamy małą prośbę.
Możecie polecić nam sprawdzone przez was knajpki?
aniulek51 napisał(a):Miken77 napisał(a):Ja wraz moją rodzinką również rozpoczęliśmy poznawanie Chorwacji od Makarskiej Riwiery, był to malowniczy i spokojny Brist, później były Drasnice i Podgora. Gdzieś tutaj w tej kopalni wiedzy wyczytałem, że nie jest dobrze zacząć przygodę z CRO od Makarskiej Riwiery, bo później już nigdzie nie będzie się tak podobać jak właśnie tam. I jest w tym stwierdzeniu sporo prawdy.
p.s. Piękne zdjęcia
Chyba tak będzie...a co gorsza Podgora tak nam przypadła do gustu że odwiedzając pobliskie Baski Vody i inne Makarskie stwierdziliśmy że musimy jak najszybciej wracać do ,,domu -do Naszej Podgory,,
JoannaMaxel napisał(a):aniulek51 napisał(a):Miken77 napisał(a):Ja wraz moją rodzinką również rozpoczęliśmy poznawanie Chorwacji od Makarskiej Riwiery, był to malowniczy i spokojny Brist, później były Drasnice i Podgora. Gdzieś tutaj w tej kopalni wiedzy wyczytałem, że nie jest dobrze zacząć przygodę z CRO od Makarskiej Riwiery, bo później już nigdzie nie będzie się tak podobać jak właśnie tam. I jest w tym stwierdzeniu sporo prawdy.
p.s. Piękne zdjęcia
Chyba tak będzie...a co gorsza Podgora tak nam przypadła do gustu że odwiedzając pobliskie Baski Vody i inne Makarskie stwierdziliśmy że musimy jak najszybciej wracać do ,,domu -do Naszej Podgory,,
Czyli do moich Żivogośćów, też Wam się nie udało dojechać Znam to, my też stwierdziliśmy, że wszędzie dobrze ale w "domu" najlepiej Ale ja się w Podgorze zatrzymałam (wracając z Makrskiej) i nawet focia przy łodzi była Pozdrawiam
Powrót do Nasze relacje z podróży