Jejku tak wiele ciekawych miejsc do zobaczenia i odwiedzenia ,że mam mętlik w głowie. Zastanawiam się na co postawić: na długo wyczekiwany odpoczynek czy maraton po najciekawszych miejscach Dalmacji?
Może wena przyjdzie na miejscu...?
agata26061 napisał(a):Myślę, że najlepiej będzie jak wydrukujesz sobie informacje o najciekawszych miejscach według Was i po prostu weźmiesz to ze sobą, a na miejscu wszystko się okaże, czy dacie radę zwiedzać, czy może lepiej plażować. Wszystko zależy od pogody. My w zeszłym roku mieliśmy zamiar mnóstwo miejsc zobaczyć i w sumie sporo widzieliśmy, ale to i tak nie wszystko co chcieliśmy, więc jest okazja, żeby wrócić w okolice Szybenika.
Życzę udanego urlopu i szerokiej drogi
I oczywiście czekam na relację - jak nie live to napisz koniecznie po powrocie jak urlop minął
Pozdrawiam
aniulek51 napisał(a):No i pierwsze przeciwności losu dały znać o sobie . Mężuś pojechał do Warszawki załatwić pewne sprawy i gościu przywalił nam w przednie drzwi naszej Zafi grrrrrrrr. Szkoda niewielka bo wgniecenie ale krew przed wakacjami zepsuta....jakbyśmy mieli mało na głowie
Mam nadzieje że nic więcej się nie wydarzy....?
Michał1994 napisał(a):I załóżmy tydzień sobie podróżować, jeździć, zwiedzać i.t.d, a drugi tydzień po prostu, odpoczywać na plaży .
anitkaN88 napisał(a):aniulek51 czekam na twoją relacje bo też w tym roku wybieramy się do Podgory ale to dopiero w sierpniu więc chętnie poczytam
aniulek51 napisał(a):...dodam jeszcze że wyjeżdżamy z podwarszawskiej miejscowości...
teraz tylko odliczamy dni do niedzieli do 7.00 rano, mam nadzieję że szybko zleci ehh
Rafał78 napisał(a):aniulek51 napisał(a):...dodam jeszcze że wyjeżdżamy z podwarszawskiej miejscowości...
Prawa czy lewa strona Wisły?
Ładny avatar czy to autoportret?teraz tylko odliczamy dni do niedzieli do 7.00 rano, mam nadzieję że szybko zleci ehh
my ruszamy tydzień później i też odliczmy
Pozdrawiam
Rafał
Powrót do Nasze relacje z podróży