Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pierwszy raz do Chorwacji. Pod namiot z dziewczyną.

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
spit03
Autostopowicz
Pierwszy raz do Chorwacji. Pod namiot z dziewczyną.

Nieprzeczytany postnapisał(a) spit03 » 16.08.2011 11:00

Jako, ze to mój pierwszy post, więc chciałbym się na początku przywitać przywitać :) Cześć:)

Podjeliśmy decyzję, że jutro po pracy jedziemy do Chorwacji pod namiot. Znajomy polecił nam Baśkę na wyspie Krk, jednak z tego co czytam jest ona podobno droga. Nam zależy na jak najtańszym rozwiązaniu. Dlatego zwracam się z prośbą o polecenie jakiegos miejsca na północy (żeby nie trzega było daleko jechać). Chodzi o jakiś fajny camping i ładną okolicę.

z góry dziękuję
Piotrek
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 16.08.2011 11:54

Cześć

Camp Medveja

Blisko, okolica ładna...z tym, że nie jest najtańszy.

Pozdrawiam
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 16.08.2011 12:08

spit03 napisał(a):Jako, ze to mój pierwszy post, więc chciałbym się na początku przywitać przywitać :) Cześć:)

Podjeliśmy decyzję, że jutro po pracy jedziemy do Chorwacji pod namiot. Znajomy polecił nam Baśkę na wyspie Krk, jednak z tego co czytam jest ona podobno droga. Nam zależy na jak najtańszym rozwiązaniu. Dlatego zwracam się z prośbą o polecenie jakiegos miejsca na północy (żeby nie trzega było daleko jechać). Chodzi o jakiś fajny camping i ładną okolicę.

z góry dziękuję
Piotrek

Jak Baska to camp Bunculuka ale najpierw o nim poczytaj i zadecydujcie czy Wam pasuje. Jesli tak to gwarantuje duzy % opalenizny a Niedaleka Istria ktora blizej Polski oferuje wiele takich campow
kamil1929
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1929 » 16.08.2011 15:28

TO super pod namiot z dziewczyna,pozazdroscic :wink: :wink: :wink:
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 18.08.2011 23:03

.
Ostatnio edytowano 18.08.2011 23:04 przez razpol, łącznie edytowano 1 raz
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 18.08.2011 23:03

Byliśmy 3 lata temu na objazdówce w Chorwacji pod namiotem, zaczynaliśmy właśnie od Rovinija i Baski i właśnie w Baśce były chyba najdroższe noclegi ze wszystkich miejscowości.. No może jeszcze Dubrovnik.. już nie pamietam.. W Basce kamping Zablace - miejsce fajne ogólnie,ale uważać przy rozliczaniu - jak płaciłem za 3 dni, dałem 200 euro (akurat taki nominał tylko miałem) a przemiła pani wydała mi do 100.... oczywiście po zwróconej uwadze, okazało się, że ojej się pomyliła i kasę dała, ale zapewne część osób mogła się nie zorientować..
Generalnie miejscowość, widoki, otoczenie i klimat jak najbardziej odpowiadający do tego, aby rozbić namiot z dziewczyną :) Więc jeśli finanse nie determinują miejsca to polecam.

Powrót do Kempingi