skipero napisał(a):polecam kemping pod Dubrownikiem, niedaleko żeglarskiej mariny ACI. Mocno zacieniony, bardzo duży i niedrogi, jeśli chcesz tylko rozbić namiot
Pytanie jest o kemping na trasie do Chorwacji z docelowym pobytem na Istrii.
skipero napisał(a):polecam kemping pod Dubrownikiem, niedaleko żeglarskiej mariny ACI. Mocno zacieniony, bardzo duży i niedrogi, jeśli chcesz tylko rozbić namiot
ilonasto napisał(a):Gdyby ktoś jeszcze miał jakieś sugestie co do kampingu Kozarica
ilonasto napisał(a):Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i sugestie,ostatecznie zdecydowałam się na kamping Kozarica i nocleg na kampingu w Wiedniu podczas drogi.Informacje podane na forum bardzo mi pomogły w decyzji o wyborze kampingu,chętnie podzielę się wrażeniami po powrocie.Gdyby ktoś jeszcze miał jakieś sugestie co do kampingu Kozarica i okolicy chętnie poczytam.
Rysio napisał(a):Witaj. Po pierwsze popraw błędy w tekście i tytule, bo się będziesz przed dziećmi wstydzić. Jak poprawisz, ta część mojego wpisu zniknie
1. Tak jak Arek napisał. Do Wiednia z BB masz 4-5 h jazdy, na północ Cro tak jak celujesz max 12, więc jak wcześnie rano ruszysz to obiadokolację zjesz nad Jadranem.
2. 90 % tego forum jeździ w wysokim sezonie i raczej nikt nie rezygnuje z tego powodu z wakacji
3. To sprawdzisz organoleptycznie moim zdaniem.
4. Nie musisz się zapuszczać na południe. Campy są na Krku, Cresie (mam jeden sprawdzony), Pagu też są całkiem przyjemne.
czyzo napisał(a):W tym momencie szukam już miejscówki od okolic wyspy Pag po samą Makarską. Jedziemy we 2 osoby więc nie rozkładamy obozu a z drugiej strony przydał by się kawałek miasta aby było gdzie pochodzić wieczorem. Przeglądając różne oferty na stronie avtokampi.si ceny są tak rozbite, że niekiedy koszta wynajmu parceli (zależy na prądzie) równają się z wynajęciem jakiegoś apartamenciku.
Janusz Bajcer napisał(a):czyzo napisał(a):W tym momencie szukam już miejscówki od okolic wyspy Pag po samą Makarską. Jedziemy we 2 osoby więc nie rozkładamy obozu a z drugiej strony przydał by się kawałek miasta aby było gdzie pochodzić wieczorem. Przeglądając różne oferty na stronie avtokampi.si ceny są tak rozbite, że niekiedy koszta wynajmu parceli (zależy na prądzie) równają się z wynajęciem jakiegoś apartamenciku.
Tak - w sezonie ceny kempingów (tych większych, "wypasionych") są porównywalne z cenami apartamentów.
Ale kemping a apartament - to dwie różne bajki
dlaczego-camping-t25688.html