andzia2903 napisał(a):A orientujesz się może czy w tym terminie mogę liczyć już na pootwieranie restauracje, kawiarnie itp? W Makarskiej myślę że może nie będzie problemu, ale np Baska Voda? Jednak mniejsza miejscowość..
andzia2903 napisał(a):Dzięki za szybką odpowiedź! A tak z ciekawości, jaką mieliście pogodę wtedy?
MagdaG napisał(a):Jestem tu zupełnie nowa. Natknęłam się na tą stronę poszukując informacji doświadczonych wczasowiczów w Chorwacji.
W zeszłym roku wraz z męzem byliśmy w Primostenie w drugiej połowie sierpnia. W tym roku natomiast wybieramy się w czerwcu na tygodniowy wypoczynek. Powiedzcie mi proszę który rejon Cro bedzie najbardziej odpowiedni na taki wybad, i może jaka miejscowość.
Nigdy na forach sie nie udzielałam więc proszę o wybaczenie i wyrozumiałość. Serdecznie pozdrawiam
MagdaG napisał(a): W tym roku natomiast wybieramy się w czerwcu na tygodniowy wypoczynek. Powiedzcie mi proszę który rejon Cro bedzie najbardziej odpowiedni na taki wybad, i może jaka miejscowość.
MagdaG napisał(a):Makromir dzięki, skąd znasz Gorlice?:-)
MagdaG napisał(a):Chcemy miejsce gdzie i mozna polezakować, popływać, i gdzies gdzie mozna pofunkcjonować nocą... Heeeelllllpppp
MagdaG napisał(a):Kajam sie i biję w piers...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne