urban2 napisał(a):Witam
Jak mowi temat mysle o wakacjach w Chorwacji w tym roku i mam mały dylemat.Licze ze pomozecie rozwiazac moje watpliwosci.Rozumiem ze wiekszosc jedzie tam bo im sie podoba i konkretnie chca sobie tam pozwiedzac,ale mysle iz spory procent ze wzgledu na pewna pogode i tzw niskie koszty,ale własnie tu rodzi sie moje pytanie bo moze kiedys było i taniej lecz teraz przegladajac forum dochodze do wniosku ze wakacje w Chorwacji sa drozsze niz np Hiszpania.Kwatery drozej jedzenie tez.Jakie oni maja zarobki?no chyba nie wieksze niz ci z iberyjskiego.Moze ktos mnie przekona i uswiadomi ze bedzie mnie to mniej kosztowac.
rudi2891 napisał(a):Witam.W tamtym roku mieliśmy ten sam problem.Pierwszy raz jechaliśmy do Chorwacji i dużo czasu spędziłem przed komputerem w poszukiwaniu miejscowości i tego czy jechać w ciemno.Na temat miejscowości mi to nie pomogło,ile osób tyle opinii na temat miejsc.Ale czy jechać w ciemno to tak.Posłuchałem się opinii i pojechaliśmy.Nocleg bez problemu znaleźliśmy,40 euro za dwie osoby dorosłe i 6 letnie dziecko.Pokój,łazienka,balkon,aneks kuchenny,internet,do morza jakieś 200m.A miejscowość to Omiš.Szukałem na mapie,po zdjęciach i super trafiliśmy.A teraz zaczyna się dylemat na ten rok,GDZIE JECHAĆ???
I z czystym sumieniem mogę polecić tą miejscowość i kwaterę.
druh77 napisał(a):Gdzie wypoczywać w Cro? Zależy kto co lubi. Według mnie na Istrię jeśli zabytki, między Sibenikiem a Splitem jeśli jednodniowe zwiedzanie okolicy, Makarska Riwiera jeśli pełen odpoczynek (stoisz po kolana w morzu i patrzysz na wielkie góry).
gusia-s napisał(a):druh77 napisał(a):Gdzie wypoczywać w Cro? Zależy kto co lubi. Według mnie na Istrię jeśli zabytki, między Sibenikiem a Splitem jeśli jednodniowe zwiedzanie okolicy, Makarska Riwiera jeśli pełen odpoczynek (stoisz po kolana w morzu i patrzysz na wielkie góry).
A cóż to??? tylko na Istrii są zabytki??? dobre
druh77 napisał(a): Subiektywnie tylko i wyłącznie, najważniejsze zabytki to Dubrownik jako miasto oraz koloseum w Puli.
rodaivuk napisał(a):druh77 napisał(a): Subiektywnie tylko i wyłącznie, najważniejsze zabytki to Dubrownik jako miasto oraz koloseum w Puli.
Ubogo pojechałeś...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne