W Tucepi są jakieś twierdze?...
Plaże są piękniejsze w Tucepi (gorzej ze starówką). Ale Rogoźnica ma swój klimat i urok. To inne miejsca, po prostu.
Julka17 napisał(a):Czytając info od Ciebie mam wrażenie, że Chorwacja jest Twoim domem )
Janusz Bajcer napisał(a):Julka17 napisał(a):Czytając info od Ciebie mam wrażenie, że Chorwacja jest Twoim domem )
Sporo takich osób na forum.
Janusz Bajcer napisał(a):Julka17 napisał(a):Czytając info od Ciebie mam wrażenie, że Chorwacja jest Twoim domem )
Sporo takich osób na forum.
Julka17 napisał(a):trzymam kciuki, może wygrasz w lotka i sobie zakupisz małą wille?
2 tyg. temu zarezerwowałam kwaterę dla 2+1 w Jelsie (wyspa Hvar) za 40 eur, taniej miałam tylko w Orebić, a zwykle cena 45 eur (zawsze lipiec).Mikromir napisał(a):Patryk Pe napisał(a): Ale jednak wydaje mi się, że w sezonie, w którym jedziesz, wyspy wyjdą jednak nieco drożej niż wybrzeże.
Niekoniecznie. Zależy od tego która wyspa i jaka miejscowość na niej.
Julka17 napisał(a):Tak, tak masz rację, po prostu gdzieś ostatnio przeczytałam, że kwatera na miejscu jest nawet o 50%tańsza niż wcześniej przez internet, stąd moje pytanie.
sweettemper napisał(a): Zastanawiamy się między Bristem a Orebicem.....
Co polecacie wybrać?
Mikromir napisał(a):Julka17, czy Ty potrzebujesz apartamentu z osobną sypialnią (2+2) lub dwoma (4), czy tylko jednopokojowego studia 2+2 aneksem kuchennym i łazienką?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne