Pioootrek napisał(a):Jesteśmy w podobnej sytuacji co Kolega Kraha. Mamy podobne wymagania i wybraliśmy Biograd na Moru koło Zadaru. Plaże są, wieczorami coś się dzieje na mieście no i świetne miejsce wypadowe na 1 dniowe wycieczki - podobno Też jedziemy 1 raz także wybredni nie będziemy, najwyżej drugi wyjazd będzie w inny rejon
Kraha napisał(a):Czy w Tucepi, Breli, Basce itp nocne zycie w miarę tętni? Sa jakies kluby bary itp? Czy riwiera opiera się glownie na samej makarskiej pod tym wzgledem.
Kraha napisał(a):Czy w Tucepi, Breli, Basce itp nocne zycie w miarę tętni? Sa jakies kluby bary itp? Czy riwiera opiera się glownie na samej makarskiej pod tym wzgledem.
sneer napisał(a):Kraha napisał(a):Czy w Tucepi, Breli, Basce itp nocne zycie w miarę tętni? Sa jakies kluby bary itp? Czy riwiera opiera się glownie na samej makarskiej pod tym wzgledem.
Oprócz Makarskiej najbardziej wieczorami "tętni życiem" Baska Voda. W Breli czy Tucepi też jest sporo barów/knajp, ale jest spokojniej. W Breli około 23-24 "życie nocne" właściwie już zamiera.
Może ja już jestem za stary i nie wszystko rozumiem, ale naprawdę codziennie planujecie imprezować do 4-5 rano? Prześpicie najlepsze godziny na plażowanie
PrzemekSz napisał(a):Myśleliśmy o Istrii (Porec / Pula). Czy ktoś może podpowiedzieć czy warto ? Czy jednak obrać zupełnie inny kierunek ?
PrzemekSz napisał(a):Dzień dobry,
Post jak mnóstwo tutaj ale nie ukrywam potrzebuję pomocy i porady. Planujemy na ten rok wyjazd pierwszy, debiutancki do Cro.
Ekipa 8-osobowa, średnia wieku 25 lat. Planujemy tygodniowy pobyt (wcześniej będziemy zwiedzać Wiedeń, Bratysławę, Zagrzeb).
Na czym nam zależy:
1. Dostęp do plaży (ładnej plaży)
2. Miasto/miasteczko, które o 23 nie idzie spać. Nie zależy nam też na miejscu, w którym imprezy trwają non stop ale powiedzmy opcja wyskoczenia gdzieś raz czy dwa bardzo wskazana.
Myśleliśmy o Istrii (Porec / Pula). Czy ktoś może podpowiedzieć czy warto ? Czy jednak obrać zupełnie inny kierunek ?
PrzemekSz napisał(a):@Vjetar,
Dzięki bardzo. Wątek podlinkowany przez Ciebie jest dość ubogi - stąd też mój post tutaj. Chciałem też doprecyzować, nie zależy nam na klubie za klubem, bardziej opcja wyjścia choćby późniejszym wieczorem do baru na piwo.
PrzemekSz napisał(a):Dzień dobry,
Post jak mnóstwo tutaj ale nie ukrywam potrzebuję pomocy i porady. Planujemy na ten rok wyjazd pierwszy, debiutancki do Cro.
Ekipa 8-osobowa, średnia wieku 25 lat. Planujemy tygodniowy pobyt (wcześniej będziemy zwiedzać Wiedeń, Bratysławę, Zagrzeb).
Na czym nam zależy:
1. Dostęp do plaży (ładnej plaży)
2. Miasto/miasteczko, które o 23 nie idzie spać. Nie zależy nam też na miejscu, w którym imprezy trwają non stop ale powiedzmy opcja wyskoczenia gdzieś raz czy dwa bardzo wskazana.
Myśleliśmy o Istrii (Porec / Pula). Czy ktoś może podpowiedzieć czy warto ? Czy jednak obrać zupełnie inny kierunek ?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne