trufelka napisał(a): Jakie miejscowosci polecacie na KRK?
trufelka napisał(a):Tak więc o KRK pzreczytałam i widzę że wszędzie bedzie pięknie:) dziękuję za linki. Moje typy to KRK, Stara Baska lub Vrbnik na KRK
trufelka napisał(a):A na stałym lądzie jest taniej czy to tylko powtarzana opinia?
fhuzbych napisał(a):Na Krk byłem 2 lata temu i zwiedziłem, ale wschodnie wybrzeże. Opodal Silo z piaszczystą plażą jakich jest niewiele w Cro. Ciut obok Klimno z bardzo płytką wodą gdzie można się wysmarować śmierdzącym błotem i śmierdzieć przez 2 - 3 kolejne dni ( wiem bo sprawdziłem ) ponoć działa na sprawy reumatyczne i jako środek "antykoncepcyjny" ( żona wyrzuci z łóżka na kilka dni)
fhuzbych napisał(a): Ciut obok Klimno z bardzo płytką wodą gdzie można się wysmarować śmierdzącym błotem i śmierdzieć przez 2 - 3 kolejne dni ( wiem bo sprawdziłem ) ponoć działa na sprawy reumatyczne i jako środek "antykoncepcyjny" ( żona wyrzuci z łóżka na kilka dni)
Janusz Bajcer napisał(a):fhuzbych napisał(a):Na Krk byłem 2 lata temu i zwiedziłem, ale wschodnie wybrzeże. Opodal Silo z piaszczystą plażą jakich jest niewiele w Cro. Ciut obok Klimno z bardzo płytką wodą gdzie można się wysmarować śmierdzącym błotem i śmierdzieć przez 2 - 3 kolejne dni ( wiem bo sprawdziłem ) ponoć działa na sprawy reumatyczne i jako środek "antykoncepcyjny" ( żona wyrzuci z łóżka na kilka dni)
A jak działa jeśli smarowanie wspólne
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne