Do Cro po zadupiach .maro_sid46 napisał(a): Panowie a co z dojazdem jak to sie opłaca nie opłaca bawić sie w autostrede?
maro_sid46 napisał(a):OK to potwierdza sie to co znajomy mowił że sporo taniej go wyszło bez bookin.com pojechał w ciemno i trafił, on akurat był w Baśka Voda. Panowie a co z dojazdem jak to sie opłaca nie opłaca bawić sie w autostrede? Ja będe leciał z pod Krosna wiec przejscie graniczne Barwinek
maro_sid46 napisał(a):slowacja i wegry bajka jedna winieta tylko na Cro kolega mowil że w jedną strone wyszlo go 150zł możliwe? I co z walutą? Brac euro zamieniać na kun"y czy karta?
maro_sid46 napisał(a):OK to potwierdza sie to co znajomy mowił że sporo taniej go wyszło bez bookin.com pojechał w ciemno i trafił, on akurat był w Baśka Voda. Panowie a co z dojazdem jak to sie opłaca nie opłaca bawić sie w autostrede? Ja będe leciał z pod Krosna wiec przejscie graniczne Barwinek
CinnamonGirl napisał(a):maro_sid46 napisał(a):OK to potwierdza sie to co znajomy mowił że sporo taniej go wyszło bez bookin.com pojechał w ciemno i trafił, on akurat był w Baśka Voda. Panowie a co z dojazdem jak to sie opłaca nie opłaca bawić sie w autostrede? Ja będe leciał z pod Krosna wiec przejscie graniczne Barwinek
Z dzieckiem to jak najszybciej ale bezpiecznie dojechac wiec wg mnie tylko autostrady niz tluczenie sie dwa razy dluzej drogami lokalnymi
waaszkaa napisał(a):Witam,
chcielibyśmy wybrać się w wakacje 2017 w 8 osób (6 dorosłych + 2 rocznych dzieci) pierwszy raz do Chorwacji. Niestety nie mamy pojęcia dokąd pojechać
Zamierzamy trochę leniuchować na plaży ale również coś zwiedzić. Czytałam trochę o Rogoźnicy i przy okazji wodospadach Krk. Polecacie nam to miejsce czy jednak z tak małymi dziećmi lepiej wybrać się w inny region?
mielcar1988 napisał(a):Witam!
Poszkuję apartamentu najlepiej blisko plaży Dla dwóch osób dorosłych z dzieckiem 2,5r.
Najchętniej u gospodarza z dostępem do grilla. Pozdrawiam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne