napisał(a) cronaturki » 16.08.2016 20:53
Brela?
Tam byliśmy po raz 1 w CRO. To od niej się zaczęło...
Mieszkaliśmy w Apartmani Cikes
http://www.smjestaj.com.hr/brela/apartmani-cikes/ Polecić tą kwaterę mogę każdemu kto lubi spokój i ciszę oraz każdemu kto chce poćwiczyć mięśnie pośladków pokonując kilkadziesiąt schodów od plaży do apartamentu.
Kwaterę tą i inne w Breli polecić można także tym, którzy chcą poćwiczyć starowanie z ręcznego pod bardzo stroną górkę, a także tym, którzy chcą przetestować hamulce w samochodzie - choć prawdę mówiąc - wspomniane hamulce lepiej mieć przetestowane przed przyjazdem do Breli.
Brela - cisza spokój... kilkanaście lub kilkadziesiąt minut deptakiem pieszo do Baśka Voda i około 2 godziny pieszo deptakiem i plażą do Makarskiej. Piękne widoki, z dala od głośnych dyskotek i gwaru turystów.
Dla nas Brela była wspaniałą baza wypadową do wycieczek do Mostaru, na Bol, Hvar, do Splitu itd.
Nie jest to jednak miejsce które bym polecił rodzinom z małymi dziećmi. Sam mam obecnie małego szkraba i jakoś trudno mi sobie wyobrazić wchodzenie i schodzenie z takim szkrabem na trasie kwatera - plaża - kwatera.
Natomiast - moim zdaniem - na pewno jest to wspaniałe miejsce dla par
Pozdrav