mariusz_77 napisał(a):Ja tam zdecydowanie polecam wyspy... maja swój niepowtarzalny urok
Np. PAG
xBogoriax napisał(a):Dobry wieczór wszystkim na forum
Do tej pory biernie przeglądałem sobie cro.pl, ale w końcu postanowiłem zarejestrować się i jak pewnie większość nowych użytkowników zadać pytanie... chcę jechać pierwszy raz, ale mam mętlik w głowie i nie wiem gdzie...
Po prawdzie to mam już pewne typy i pozwolę sobie je poniżej wymienić, licząc że ktoś z weteranów doradzi coś w temacie
Dwie pierwsze pozycje to na razie najwięksi faworyci, pozostałe - kolejność przypadkowa, ale mocno brane pod uwagę:
1. Tucepi
2. Nin
3. Igrane
4. Mandre (Pag)
5. Njivice (Pag)
6. Gradac
7. Baska (Krk)
O każdym z ww. czytałem na tym forum relacje (czasem nawet kilka).
Pozostałe informacje:
Do Cro chciałbym pojechać w pierwszej połowie września (1 - 15 września, 14 noclegów). Skład: 2 osoby dorosłe + 2 letni syn. Oprócz plaży (żwirek, drobne kamienie, piasek + łagodne zejście) zależy mi jeszcze na miejscu, gdzie można przejść się na spacer (jakiś ryneczek miasta może albo deptak). W miarę możliwości chciałbym, by był to wyjazd ekonomiczny (o ile to możliwe) - mówiąc ekonomiczny mam na myśli cenę za apartament pomiędzy 30 a 45 euro (jeśli to realne).
Chyba tyle - to jak - pomożecie?
crono napisał(a):Nasz pierwszy wybór to była Brać. Polecam.
xBogoriax napisał(a):Do Cro chciałbym pojechać w pierwszej połowie września (1 - 15 września, 14 noclegów). Skład: 2 osoby dorosłe + 2 letni syn. Oprócz plaży (żwirek, drobne kamienie, piasek + łagodne zejście) zależy mi jeszcze na miejscu, gdzie można przejść się na spacer (jakiś ryneczek miasta może albo deptak). W miarę możliwości chciałbym, by był to wyjazd ekonomiczny (o ile to możliwe) - mówiąc ekonomiczny mam na myśli cenę za apartament pomiędzy 30 a 45 euro (jeśli to realne).
Chyba tyle - to jak - pomożecie?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne