SeB89 napisał(a):No to teraz zastanawiam się jeszcze nad wyspą Pag..
To wypadałoby zajrzeć do Klubu Miłośników Wyspy Pag
SeB89 napisał(a):No to teraz zastanawiam się jeszcze nad wyspą Pag..
SeB89 napisał(a):Ale w Marskiej widziałem, że można jeszcze trochę pozwiedzać...
SeB89 napisał(a):No to teraz zastanawiam się jeszcze nad wyspą Pag.. Ale w Marskiej widziałem, że można jeszcze trochę pozwiedzać...
Janusz Bajcer napisał(a):Dodam do listy Jacka - wąwóz Velika Paklenica, kanion rzeki Zrmanja i stosunkowo blisko Jeziora Plitwickie.
kibic hr napisał(a):No cóż pewnie każdy będzie zachwalał miejsce do którego sam jeźdźi i jeśli wątek nie umrze to będzie jeszcze większy męntlik w głowie. Proponuje na początek wybrać pewne kryteria.1. Czy ma być bliżej Polski czy odległość nie gra roli.2. Czy ląd czy wyspa. 3.Wreszcie wybrać region,który chciałoby się odwiedzić a wtedy każdy coś konkretnego podrzuci.
Pauletta napisał(a):Makarska riwiera pełna jest małych, spokojnych miejscowości z plażami o łagodnych zejściach do wody. Także ktoś z problemami z nogami będzie miał łatwy dostęp do morza To dobry wybór, my tam jeździmy już od kilku lat i do dziś nie możemy się nasycić
knorek napisał(a): Bo jak nie to czeka mnie Tunezja lub Grescja 7 dni All a tego nie chce .
beatas napisał(a): Chętnie spędzę wakacje na "uboczu", ale niedaleko jakiejś ciekawej miejscowości. Chorwacja jest tak ciekawa i różnorodna i nie mogę się zdecydować.
Będę wdzięczna za jakieś sugestie.
Pozdrawiam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne