mariusz_77 napisał(a):Może warto najpierw poczytać o różnych regionach,
mariusz_77 napisał(a):Witaj a gdzie chcesz jechać na wyspy czy na ląd, północ czy południe Chorwacji...
Może warto najpierw poczytać o różnych regionach, na coś się zdecydować mniej więcej i dopiero szukać w danym rejonie konkretnej kwatery
Pozdrawiam
jamraga napisał(a):mariusz_77 napisał(a):Witaj a gdzie chcesz jechać na wyspy czy na ląd, północ czy południe Chorwacji...
Może warto najpierw poczytać o różnych regionach, na coś się zdecydować mniej więcej i dopiero szukać w danym rejonie konkretnej kwatery
Pozdrawiam
Myślę że Północna Dalmacja albo Kvarner, żeby było trochę bliżej jeżeli chodzi o jazdę z dziećmi.
jamraga napisał(a):A co sądzicie o miejscowości Nin? Od jakiegoś czasu przeglądam i zaczyna mi się podobać.
gusia-s napisał(a):jamraga napisał(a):A co sądzicie o miejscowości Nin? Od jakiegoś czasu przeglądam i zaczyna mi się podobać.
Gdybym tam trafiła na 1 raz byłabym rozczarowana i zdziwiona gdzie ta piękna Chorwacja z fotek które oglądałam na forum .
Samo miasteczko warte odwiedzin ale urlopować to ja bym tam nie chciała.
jamraga napisał(a):gusia-s napisał(a):jamraga napisał(a):A co sądzicie o miejscowości Nin? Od jakiegoś czasu przeglądam i zaczyna mi się podobać.
Gdybym tam trafiła na 1 raz byłabym rozczarowana i zdziwiona gdzie ta piękna Chorwacja z fotek które oglądałam na forum .
Samo miasteczko warte odwiedzin ale urlopować to ja bym tam nie chciała.
A znasz Ljubac który jest trochę bliżej? Czy ktoś może powiedzieć czy nadaje się na wypoczynek z dziećmi 5 i 10 lat?
SeB89 napisał(a):Witam wszystkich zwolenników Cro
Jestem nowy na forum ale widzę ze tutaj znajdę najwięcej konkretnych informacji na temat Cro
Wiec tak wybieramy się 4os do Chorwacji w drugiej połowie czerwca średnia wieku to 26lat. Z tego co przeglądaliśmy w necie to najbardziej spodobała się nam Makarska i prawdopodobnie uderzymy w tamte rejony. Co konkretnie polecalibyście dla takiej grupy wiekowej w Chorwacji? Może Makarska to nie do końca dobry pomysł? Ogólnie chcemy poszaleć i odpocząć
Ja osobiscie byłem już w Cro ale to było jakieś 8lat temu na Krk, pozostała trójka będzie pierwszy raz.
z góry dzięki za odp
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne