Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pierwszy raz do Ch. ale nie cicho i nie spokojnie

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.04.2009 16:29

szerokości na drodze..życzymy getku123 potrurzniku :wink: :wink:
getek123
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) getek123 » 06.04.2009 16:55

Dziękuję serdecznie za miłe życzenie tobie również szerokości.Pozdrawiam lubelski. :D
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 06.04.2009 17:16

lubelski napisał(a):szerokości na drodze..życzymy getku123 potrurzniku :wink: :wink:

getek123 napisał(a):Dziękuję serdecznie za miłe życzenie tobie również szerokości.Pozdrawiam lubelski. :D

hehe... lubelski raczej pisze poprawnie! :lol:
getek123 napisał(a):Panie Popiel.Pan nie masz co robić tylko recenzować nowych użytkowników.Jak to tak lubisz to do szkoły i tam się wyżywać na młodych.A dla twojej wiadomości to o Chorwacji mogę coś powiedzieć bo byłem tam 11 razy i na tym nie koniec bo w tym roku jadę ponownie. Pozdrawiam popiela poloniste.

Nowy czy stary forumowicz - nie ważne! Każdego obowiązują te same zasady i ten sam regulamin.
Krótki post, a błędów jakbyś do szkoły nie chodził i jeszcze się burzysz.
Uwagę zwróciłem najbardziej delikatnie jak umiałem. Są tu osoby, które bardziej dosadnie by Tobie coś powiedziały.
Pierwszą uwagę dostałeś w tym temacie, więc proponuję się nie unosić, tylko zapoznać się z regulaminem i akcją Bykom Stop!, bo jak już jednego moderatora poznałeś, to szybko poznasz innego co czuwa nad poprawną pisownią.

Ps. 11 razy w Cro, a polecasz miejsca, do których by tu większość nie pojechała. Złoty róg na Brac i Duce obok Omisia. Oba miejsca z mętną wodą. Może już lepiej nic nie polecaj. Ale jak kto lubi.
Ostatnio edytowano 06.04.2009 19:20 przez pasażer, łącznie edytowano 1 raz
Andrzej K
Plażowicz
Pula - Banjole

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej K » 06.04.2009 18:30

Witaj Lubelski,24.04.09r.,jadę do Banjole i Twoje wiadomości i foto pokazały mi gdzie się wybieram.Dziękuję za infprmacje.Andrzej.
Użytkownik usunięty
Re: Pula - Banjole

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.04.2009 19:17

Andrzej K napisał(a):Witaj Lubelski,24.04.09r.,jadę do Banjole i Twoje wiadomości i foto pokazały mi gdzie się wybieram.Dziękuję za infprmacje.Andrzej.

jak się na coś przydały moje gryzmoły i fotki to miło mi...udanego pobytu... :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.04.2009 19:20

getek123 napisał(a):Dziękuję serdecznie za miłe życzenie tobie również szerokości.Pozdrawiam lubelski. :D

życzenia jak najbardziej szczere, jak kierowca kierowcy ..a reszta... :wink: :wink:
salamandra70
Podróżnik
wyspa

Nieprzeczytany postnapisał(a) salamandra70 » 19.04.2009 10:36

A jeżeli wyspa, np. Pag - to gdzie jest więcej atrakcji w Mandre czy w Starej Novaliji? Podpowiedzcie jeżeli ktoś był.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser
Re: wyspa

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 19.04.2009 11:17

salamandra70 napisał(a):A jeżeli wyspa, np. Pag - to gdzie jest więcej atrakcji w Mandre czy w Starej Novaliji? Podpowiedzcie jeżeli ktoś był.

Zależy co rozumiesz pod pojęciem "atrakcji". Ale generalnie najwięcej atrakcji wszelakiego autoramentu jest w Novalji - jedna wielka imprezownia... Szkoda, że taką piękną wyspę zmieniono w turystyczny kombinat...
Pozdrawiam
mkm
Koneser
Re: wyspa

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 19.04.2009 11:52

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):
salamandra70 napisał(a):A jeżeli wyspa, np. Pag - to gdzie jest więcej atrakcji w Mandre czy w Starej Novaliji? Podpowiedzcie jeżeli ktoś był.

Szkoda, że taką piękną wyspę zmieniono w turystyczny kombinat...
Pozdrawiam

... Jednak nie całą ... na całe szczęście :D
salamandra70
Podróżnik
Pag

Nieprzeczytany postnapisał(a) salamandra70 » 19.04.2009 15:49

Ale Stara Novalija jest oddalona od Novalji i zgiełk tych ayrakcji chyba tam az tak dotkliwie nie dociera mam nadzieję? Nie chcę wielkiej imprezowni jedynie miejsca na zakupy żywności, restauracyjki najlepiej lokalnej i troche więcej budynków niz 3 chałupy na krzyż. O Mandre niewiele sie pisze i ze zdjęć satelitarnych wynika, że niedawno ta osada sie rozwinęła turystycznie. Jedziemy z 2 dzieci w wieku przedszkolnym.
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Pierwszy raz do Ch. ale nie cicho i nie spokojnie - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone