Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

"Pierwsze koty za płoty" i co z tego wynikło...

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 16.03.2009 18:54

OOOOO :D
Ja też się cieszę :D

Jeden tydzień Bratus, ok, pozwiedzacie, a drugi :?: może jednak jakaś wyspa :roll:
Bo co wyspa to jednak wyspa :wink:

Aha, ponownie czerwiec?
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 16.03.2009 19:29

kulka53 napisał(a):OOOOO :D
Ja też się cieszę :D

Jeden tydzień Bratus, ok, pozwiedzacie, a drugi :?: może jednak jakaś wyspa :roll:
Bo co wyspa to jednak wyspa :wink:

Aha, ponownie czerwiec?

Tak, tak właśnie może być, że będzie to któraś wyspa... ale planowanie jeszcze w powijakach, całkiem w ciemno to ja nie umiem, więc tydzień zarezerwowaliśmy, a co z drugim to się okaże jeszcze. Może wyspa, a może będziemy dłuuuuugo wracać zwiedzając ... nie wiem.

Tak, czerwiec, ale niestety szefowa popsuła mi plany planując radę pedagogiczną w środku pierwszego tygodnia wakacji. Więc kilka dni przesuwki będzie, wyjedziemy w czwartek 25 czerwca. Bratus od soboty, więc coś na "po drodze" muszę jeszcze zaplanować. Nie będziemy pędzić... nie lubię jechać, byle dojechać jak najszybciej.
kopter
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kopter » 16.03.2009 23:14

Witam,
Świetna relacja. Gratuluję :D

W tej chwili zebrało mi się na pisanie swojej. Jak tylko ją ukończę, to powrócę tutaj, aby szczegółowo przeanalizować Twoją.

Pozdrawiam :papa:
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 16.03.2009 23:52

Dopiero tu dotarłam!!
Cudna relacja, zdjęcia świetnie oddają opowieści.
Masz bardzo fajny sposób pisania, czyta się naprawde jednym tchem!
:))))))
laciatek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) laciatek » 17.03.2009 08:08

Pewnie niejeden jeszcze dotrze :)
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 17.03.2009 16:08

Hi hi, mam nowych czytelników. Witam i dziękuję za miłe słowa.
masmedia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) masmedia » 20.03.2009 22:52

Ja też dopiero teraz tu dotarłam i przeczytałam wszystko od deski do deski - (przynajmniej nie musiałam się niecierpliwić w oczekiwaniu na kolejne fragmenty :lol:) Relacja jest świetna - chyba najlepsza z wszystkich które do tej pory czytałam !
Gratuluję i pozdrawiam.
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 24.03.2009 13:51

:evil: zemsta fotosika mnie dopadła... poblokowali mi zdjęcia... grrrr
kmusial
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmusial » 25.03.2009 11:12

Nie przejmuj się zdjęciami, ważne że fajnie piszesz.
Krzysiek
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 25.03.2009 14:57

kmusial napisał(a):Nie przejmuj się zdjęciami, ważne że fajnie piszesz.
Krzysiek

dzięki :) , poblokowali, bo użytkownicy forum zrobili na nich za duży ruch, ale to cieszy, to znaczy, że zdjęcia były oglądane i potrzebne ;) . Z tego co zrozumiałam to pojawią się z początkiem nowego miesiąca, przekroczyłam jakieś ich chore limity :D
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 25.03.2009 15:05

Witaj w klubie. jeżeli będzie recydywa to zaczyna się usuwanie. Ja zapłaciłem 2x1,50 i na razie spokój.
Ostrzę już sobie pazurki na nową relację po powrocie z Twojej czerwcowo-lipcowej wyprawy.
Pozdrawiam
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 25.03.2009 15:12

JacYamaha napisał(a):Witaj w klubie. jeżeli będzie recydywa to zaczyna się usuwanie. Ja zapłaciłem 2x1,50 i na razie spokój.
Ostrzę już sobie pazurki na nową relację po powrocie z Twojej czerwcowo-lipcowej wyprawy.
Pozdrawiam

No właśnie dostałam maila, że mam zapłacić... hmmm.... 1,50 nie majątek niby :? .
Ostrz ostrz, mam nadzieję, że nie zawiodę, a z drugiej strony, to zaliczkę muszę wreszcie wpłacić, bo mi rezerwację zlikwidują :D
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 04.07.2009 19:37

Mieliśmy wyjechać 25 czerwca... ale plany zmieniliśmy pod wpływem różnych okoliczności i....i wyruszamy do Chorwacji za tydzień, a dokąd dokładnie? Nie powiem :lol: , ale cieszę się straszliwie :D :D :D
e-lka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) e-lka » 04.07.2009 20:02

Ale macie fajnie...

Po powrocie czekam na kolejną co najmniej tak świetną relację jak ta właśnie.

Udanego wypoczynku :papa:
moscatel
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) moscatel » 05.07.2009 19:24

helen napisał(a):Mieliśmy wyjechać 25 czerwca... ale plany zmieniliśmy pod wpływem różnych okoliczności

Helen, plany są po to, żeby je zmieniać, nieprawdaż?

Ja właśnie dziś wróciłam z wyjazdu, który w ubiegłorocznych planach miał być w zupełnie innym kierunku, ale pewne okoliczności zmieniły mój pomysł na tegoroczne lato.
Z tym, że nie była to Chorwacja. Nie powiem, że niestety, bo nie samą Chorwacją człowiek żyje, ale jednak fotki z ubiegłorocznego wyjazdu były dużo piękniejsze :)

P.S.Na fotkach mam dowód, że są na świecie mury obronne, po których nawet ja mogę chodzić :)
Ostatnio edytowano 05.07.2009 19:26 przez moscatel, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

"Pierwsze koty za płoty" i co z tego wynikło... - strona 13
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies