piekara114 napisał(a):Nie weszłyście do Katedry
piotrf napisał(a):W trakcie nabożeństw my również unikamy wchodzenia do świątyń , robienia zdjęć , a poza tym trzeba coś zostawić na następny raz ( wszystkiego za pierwszym razem zobaczyć nie sposób )
Kapitańska Baba napisał(a):
Kamila w końcu będzie miała dużo swoich zdjęć dzieki Tobie
Bbee88 napisał(a):piekara114 napisał(a):Nie weszłyście do Katedry
Jeszcze wracamy tu w drugiej części spaceru, ale jeśli dobrze pamiętam to akurat trwała msza, bo 5 sierpnia u nich dzień świąteczny i głupio nam było ładować się w trakcie mszy. Kamilla mnie poprawi jeśli źle pamiętam, ja już ze zmęczenia chyba niewiele myślałam
Bbee88 napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):
Kamila w końcu będzie miała dużo swoich zdjęć dzieki Tobie
Niestety bardzo często są to plecy Chociaż trochę zdjęć zrobiłam i z przodu, jak Kamilla będzie chciała to pokaże
mchrob napisał(a):Piękne te mokre kamienie Sibenika.
Dotarliście do twierdzy Barone?
pomorzanka zachodnia napisał(a):
Przyznam, że przez te kilka wspólnych dni trochę się rozleniwiłam i robiłam mniej zdjęć, więc na pewno skorzystam z tych od Ciebie.
Ta wolność to taka mocno kontrolowana...Bbee88 napisał(a):Obiecane dzieciom jeszcze przed wakacjami, że zobaczą jak sobie w Chorwacji żyją żółwie na wolności.
piekara114 napisał(a):Szkoda, że nie poczekałyście na koniec mszy, baptysterium to mistrzostwo
Nie wnikałam aż tak w temat, ale mam nadzieję, że mimo wszystko nie dzieje im się krzywdapiekara114 napisał(a):Ta wolność to taka mocno kontrolowana...Bbee88 napisał(a):Obiecane dzieciom jeszcze przed wakacjami, że zobaczą jak sobie w Chorwacji żyją żółwie na wolności.
Spotkania z siostrą zazdroszczę - fajnie tak razem na wakacjach
Powrót do Nasze relacje z podróży