Dawigs napisał(a):
W czasie naszego pierwszego wyjazdu do Chorwacji (to był 2012 rok, jak ten czas leci ..) wybraliśmy się z Rovnij na rejs do Kanału Limskiego. Tam też podobno kręcili Winnetou .
pomorzanka zachodnia napisał(a):W końcu nie trafiliśmy na ten punkt widokowy, a pasowałby w drodze z Rogoznicy. Szkoda.
"Bbee88"][b]
Wyjeżdżając z Vinjeracu postanawiamy zobaczyć kanion rzeki Zrmanja, wiadomo jedno z "must see" w Chorwacji.
Kapitańska Baba napisał(a):
Piękne zdjęcia zachodu
W ogóle - Twoje zdjęcia mają niesamowity klimat
kaeres napisał(a):Przepiękne zdjęcia są w tej relacji.
Szkoda, że tak długo się ciągnie bo już 5 miesiąc piszesz, a chyba z 4 dni opisałaś
Ale mam identyczne odczucia co do umieszczania zdjęć na tym forum. Ja zamieściłem 2 pełne oraz 1 niepełną relację z wakacji i przestałem bo przez to pomniejszanie zdjęć (kiedyś jeszcze trzeba było mieć swój serwer) robi się to bardzo niewygodnie.
Mnie się pisania relacji odechciało tylko i wyłącznie przez problemy z umieszczaniem zdjęć.
Czekam na dalszy ciąg pierwszych wakacji.
Kapitańska Baba napisał(a):Bardzo łądna modliszka
Pamiętam swoje zachwyty jak spotkałam taką po raz pierwszy Teraz to nawet u siebie na podwórku raz widziałam ale pierwsze wrażenia - niezapomniane
CROberto napisał(a):Zdjęcia piękne z klimatem...
Gratuluję umiejętności...
Myślę też , że duża tu zasługa aparatu , osprzętu i ustawień - ale to też trzeba umieć
Piszę to , bo fotka ,którą zrobił mąż - też nw wysokim poziomie
kaeres napisał(a):Kilka lat temu też spotkałem modliszkę. Przepiękna.
Nic szczególnego poza tym iż to było koło mojego domu....na Śląsku.
piotrf napisał(a):Plitvickie jeziorka to takie mocno zdjęciowe miejsce i chyba każdy ma z wizyty tam mnóstwo zdjęć , ale nie każdy ma tak ładne , jak Twoje
Pozdrawiam
Piotr
Bbee88 napisał(a):piotrf napisał(a):Plitvickie jeziorka to takie mocno zdjęciowe miejsce i chyba każdy ma z wizyty tam mnóstwo zdjęć , ale nie każdy ma tak ładne , jak Twoje
Pozdrawiam
Piotr
Dziękuję ale widziałam ładniejsze,a na pewno już w lepszym świetle robione i w mniejszych tłumach
Dawigs napisał(a):
To takie miejsce, że zdjęcia robią się same ale przy dobrej pogodzie niestety ciężko o pustki na kładkach. U Ciebie tych tłumów na zdjęciach nie widać a same zdjęcia bardzo fajne . My w 2014 chcieliśmy przechytrzyć system i nocowaliśmy w pobliżu jezior. Zwiedzanie zaczęliśmy wcześnie i faktycznie przynajmniej przez jakiś czas tłumów nie było ale w atrakcyjnych miejscach i tak było tłoczno. Zdjęcia można zobaczyćtutaj
Powrót do Nasze relacje z podróży