pomorzanka zachodnia napisał(a):Plac zabaw miał widocznie właściwości uzdrawiające
Czyżby większe niż lody
Pozdrawiam
Piotr
Kapitańska Baba napisał(a):
Zaleciało wyższą kulturą I tolerancją
I oczywiście słowo "przepraszam" się nie pojawi bo i po co....
Bbee88 napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):
Zaleciało wyższą kulturą I tolerancją
I oczywiście słowo "przepraszam" się nie pojawi bo i po co....
Nie ma co się przejmować Osobom z takim podejściem do ludzi i życia współczuję tylko, bo naprawdę trzeba nie mieć ciekawszych rzeczy do roboty niż zajmowanie się czyimś strojem
Za to mam po cichu nadzieję, że zadziała to edukacyjnie chociaż na niektórych i pomyślą zanim się odezwą, bo może faktycznie ktoś cierpi na jakąś chorobę albo coś
pomorzanka zachodnia napisał(a):A tyle pięknych zdjęć do podziwiania...
maslinka napisał(a):Dorota, świetne zdjęcia! Pięknie wygląda miasto Pag w Twoim obiektywie Trzeba by się tam znowu wybrać...
marekkowalak napisał(a):Wiało??
piotrf napisał(a):Dorota , takimi pięknymi zdjęciami spowodujesz tłumy na Pagu nawet końcem wrześniapomorzanka zachodnia napisał(a):Plac zabaw miał widocznie właściwości uzdrawiające
Czyżby większe niż lody
Pozdrawiam
Piotr
Przyznam uczciwie, że to pomniejszanie zdjęć mnie bardzo denerwuje i przez to moje żółwie tempo
pomorzanka zachodnia napisał(a):Urocze zdjęcie dziewczyn
piotrf napisał(a):Piękne zdjęcia o zachodzie słońca
Sam zachód słońca może symbolizować spokój , przemijanie albo romantyczną miłość . Wszystko zależy od kontekstu i od pomysłu artysty na dzieło . U Ciebie na zdjęciach jest to wszystko razem
wiola2012 napisał(a): więc myślę, że używasz programu do obróbki. Np taki lightroom daje możliwość eksportu zdjęcia w wybranej rozdzielczości i wtedy robisz hurtowo. Można też w darmowej picassie. Robi się to bardzo szybko, bo cały album za jednym zamachem lub wybrane zdjęcia . Jeśli o tym wiedziałaś , to zignoruj moje wymądrzanie się .
piotrf napisał(a):Ta plaża jest super Wspaniałe miejsce na cały dzień nawet , gdyby mieć ze sobą parasol chroniący od słońca
Pozdrawiam
Piotr
Kapitańska Baba napisał(a):Sympatyczna plaża. A zdjęcie córy z wachlarzem - petarda!!!
Jak patrzę na wodę to juz bym wskoczyła się troszke pomoczyć
pomorzanka zachodnia napisał(a):Prawie pagowe te widoki, a jeszcze plaża na wyłączność to duży plus
Wachlarz z właścicielką piękny.
Powrót do Nasze relacje z podróży