andeo napisał(a):Darku ,gdzieś się podział? będą fotki i relacja z Zadaru?
Będzie Zadar dziś wieczorkiem
Zapracowaliśmy się ostatnio.
alula napisał(a):superowa relacja, właśnie zastanawiamy się nad tym campingiem. Mam pytanie czy jest kawałek łagodnego wejścia do wody, takie dla 4-letniego dziecka? I czy słychać samochody z ulicy?
alula napisał(a):superowa relacja, właśnie zastanawiamy się nad tym campingiem. Mam pytanie czy jest kawałek łagodnego wejścia do wody, takie dla 4-letniego dziecka? I czy słychać samochody z ulicy?
fiechu napisał(a):alula napisał(a):superowa relacja, właśnie zastanawiamy się nad tym campingiem. Mam pytanie czy jest kawałek łagodnego wejścia do wody, takie dla 4-letniego dziecka? I czy słychać samochody z ulicy?
Co do ulicy to tylko słyszeliśmy samochody w momencie jak pomyśleliśmy, że w sumie to jest eśmy blisko od niej.
Naszym zdaniem nic uciążliwego.
alula napisał(a):fiechu napisał(a):alula napisał(a):superowa relacja, właśnie zastanawiamy się nad tym campingiem. Mam pytanie czy jest kawałek łagodnego wejścia do wody, takie dla 4-letniego dziecka? I czy słychać samochody z ulicy?
Co do ulicy to tylko słyszeliśmy samochody w momencie jak pomyśleliśmy, że w sumie to jest eśmy blisko od niej.
Naszym zdaniem nic uciążliwego.
Dzięki Ostatecznie jesteśmy po drugiej stronie zatoki, w Grebastica. Kamp może ciut droższy, ale warunki wspaniałe, wejście do wody idealne dla malucha, a cenowo chyba nawet zbliżymy się do Was pamiętając, że to sierpień
Powrót do Nasze relacje z podróży