Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pieklo W Raju -Orebic 2012

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.02.2013 23:25

EithelAmarth napisał(a):Jak czytam wypowiedzi Agapi, Basiulinka, mervika to wraca mi wiara w ludzi i w to, że jednak są osoby tolerujące to, że ktoś może wybrać świadomie inaczej niż większość.

Buziaki dla Was :* :)

o Aldonce nie zapominaj :smo:
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 24.02.2013 23:26

arturac.
Wiesz, że to co napisałeś trąciło bredniami p.pawłowicz :!:
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 24.02.2013 23:27

Już poprawione, zamiast Basiulinka miała być Aldonka.

Dziękuję za spostrzegawczość :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.02.2013 23:32

mervik napisał(a):Janusz żeby to było chorwackie piwo , to bym zrozumiał :D

Wiesz dobrze, że chorwackie piwo tylko w Cro :lol: :lol:
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 24.02.2013 23:33

Janusz Bajcer napisał(a):
mervik napisał(a):Janusz żeby to było chorwackie piwo , to bym zrozumiał :D

Wiesz dobrze, że chorwackie piwo tylko w Cro :lol: :lol:
laie_67[1].gif
Basiulinek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basiulinek » 24.02.2013 23:33

Ewa- możesz mnie znowu dopisać,bo też do osób bardzo tolerancyjnych należę... :wink:
I podzielam zdanie dziewczyn :lol:
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 24.02.2013 23:36

Dopisane ponownie :)

I oczywiście jeśli chodzi mi tu o tolerancję, to mam na myśli nie tylko tą wobec mniejszości seksualnych (do których sama osobiście nie należę), ale także wobec wyborów innych ludzi, którzy żyjąc po swojemu - są szczęśliwi :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.02.2013 23:39

Aldonka napisał(a):Nic mnie bardziej nie razi niż takie oceny i opinie jak:
arturac napisał(a):Ci co dzieci nie mają bo nie chcą są jak puste ziarno słonecznika.

Kto Ci dał prawo oceniać w taki sposób ludzi? W czym, Ty dzieciaty jak mniemam,jesteś lepszy od tych, którzy inne życie wybrali?
Taki mały OT wtrącę, wybacz Kasiu. Na naukach przedmałżeńskich (które skądinąd są chorym wymysłem) usłyszałam od starszej pani, że moi rodzice mnie skrzywdzili, bo nie mam rodzeństwa, przez to nie umiem należycie kochać, współczuć, rozumieć, dzielić się.....na ogół mam w sobie wiele szacunku do starszych ode mnie ludzi, ale nie tym razem. Wstałam i powiedziałam owej pani w oczy, że niedobrze mi się robi jak jej słucham, że w zasadzie to jest mi jej żal, bo jej życie musi być niesamowicie puste i bezwartościowe. Wyszłam trzaskając drzwiami. Tak, też mam jedno dziecko i więcej mieć nie będę. To mój świadomy wybór, moje życie i moje decyzje. Nie jestem gorsza od tych co większe gromadki mają. Ich życie, ich sprawa.
arturac tak jak Ci powiedziała Kasia - szanuj innych jeśli sam chcesz być w życiu szanowany.

Przepraszam Kasiu za wkręt. Więcej nie będę.

zamiast pisać o naukach przedmałżeńskich napisz może lepiej dlaczego chciałaś mieć dziecko? jeśli możesz oczywiście. bo nie chodzi tu raczej o fakt czy się ma tych dzieci 3 czy tylko jedno, a o sam fakt tego, że chce się je mieć lub nie i z jakich powodów podejmuje się taką decyzję.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.02.2013 23:40

mervik napisał(a):Mam koleżankę Ewę co ma 5 pociech ,tak się więc wyrównuje :wink:

Hvala Bogu :wink: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.02.2013 00:07

nie chcę Ci Agapi robić następnego OT, więc napiszę tylko tyle, że dla mnie więź między rodzicami i dziećmi to jest coś najważniejszego w życiu, a jeśli nie ma dzieci....
tyle w temacie, jeśli kogoś uraziłem to przepraszam.
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 25.02.2013 00:09

Nie wiem czy Kasia jeszcze coś zapoda ,troszkę się połżę
zabawne_zwierzaki_nr130[1].jpg
Ostatnio edytowano 25.02.2013 00:13 przez mervik, łącznie edytowano 1 raz
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 25.02.2013 00:11

Bo mi się wózki dziecięce podobały i chciałam sobie kupić, a i jeszcze ubranka takie malutkie, były takie słodkie.....to sprawa każdego z nas, indywidualna. Ani Tobie nic do moich decyzji, ani mnie do Twoich. Wybacz, ale komu jak komu, ale Tobie akurat nie muszę się ze swoich życiowych decyzji tłumaczyć....zważywszy że w zasadzie nikomu się z nich nie tłumaczę.
Basiulinek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basiulinek » 25.02.2013 00:23

Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.02.2013 00:39

Dla wszystkich Pań :idea: Laku noć moja mala barbiko :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.02.2013 00:49

Dla wszystkich Panów Nisam Anđeo :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Pieklo W Raju -Orebic 2012 - strona 66
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone