EithelAmarth napisał(a):Jak czytam wypowiedzi Agapi, Basiulinka, mervika to wraca mi wiara w ludzi i w to, że jednak są osoby tolerujące to, że ktoś może wybrać świadomie inaczej niż większość.
Buziaki dla Was :*
o Aldonce nie zapominaj
EithelAmarth napisał(a):Jak czytam wypowiedzi Agapi, Basiulinka, mervika to wraca mi wiara w ludzi i w to, że jednak są osoby tolerujące to, że ktoś może wybrać świadomie inaczej niż większość.
Buziaki dla Was :*
mervik napisał(a):Janusz żeby to było chorwackie piwo , to bym zrozumiał
Aldonka napisał(a):Nic mnie bardziej nie razi niż takie oceny i opinie jak:arturac napisał(a):Ci co dzieci nie mają bo nie chcą są jak puste ziarno słonecznika.
Kto Ci dał prawo oceniać w taki sposób ludzi? W czym, Ty dzieciaty jak mniemam,jesteś lepszy od tych, którzy inne życie wybrali?
Taki mały OT wtrącę, wybacz Kasiu. Na naukach przedmałżeńskich (które skądinąd są chorym wymysłem) usłyszałam od starszej pani, że moi rodzice mnie skrzywdzili, bo nie mam rodzeństwa, przez to nie umiem należycie kochać, współczuć, rozumieć, dzielić się.....na ogół mam w sobie wiele szacunku do starszych ode mnie ludzi, ale nie tym razem. Wstałam i powiedziałam owej pani w oczy, że niedobrze mi się robi jak jej słucham, że w zasadzie to jest mi jej żal, bo jej życie musi być niesamowicie puste i bezwartościowe. Wyszłam trzaskając drzwiami. Tak, też mam jedno dziecko i więcej mieć nie będę. To mój świadomy wybór, moje życie i moje decyzje. Nie jestem gorsza od tych co większe gromadki mają. Ich życie, ich sprawa.
arturac tak jak Ci powiedziała Kasia - szanuj innych jeśli sam chcesz być w życiu szanowany.
Przepraszam Kasiu za wkręt. Więcej nie będę.
Powrót do Nasze relacje z podróży