Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pieklo W Raju -Orebic 2012

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 24.02.2013 22:39

i-boze-prosze-cie[1].jpg
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 24.02.2013 22:42

Jakby to był facebook, to kliknęłabym "Lubię to" :P

A tak tylko mogę napisać, że łączę się w bólu... ;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.02.2013 22:44

Basiulinek napisał(a):I jeszcze potanczyc mozemy! :wink: :roll:

Tylko 30 sekund :wink: :roll:
Jelena pyta :?: :?: Rodit cu ti 'cer i sina :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.02.2013 22:46

Janusz Bajcer napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):Panie Januszu nie od dziś wiadomo, że starość nie wyszła Panu Bogu :(

Wiem coś o tym na przykładzie mojej Mamy ... ale dobrze, że ma dobrych synów i dobre wnuki :idea:

kotek-Pan, kotek-Pan, kotek-Pan (tak mówi moja córa) ma rację, powiem więcej, Ci co dzieci nie mają bo nie chcą są jak puste ziarno słonecznika.
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 24.02.2013 22:48

:roll:

Ok, puste ziarno słonecznika kładzie się spać, jutro rano zaczynam moje bezproduktywne życie bez dzieci : ]

edit: wolę mieć dużo miejsca w swojej skorupce, niż mieć za ciasno i się męczyć.
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 24.02.2013 22:50

Janusz dałeś kotku pić :?:
foto_761b976fa6591e95d570f59a3e67a97c[1].jpg
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.02.2013 23:03

arturac..nie zgadzam się z Toba.
Są ludzie, którzy nie chcą mieć dzieci i są to wspaniałe osoby..a ''realizują się'' w inny sposób.

Tak samo jak z małżeństwem.
Wielu ludzi jest ''singlem'' z wyboru...i są tak samo wartościowymi jednostkami jak ci w związkach.

Jeden lubi psy i koty a drugi ich nie lubi...co nie znaczy, ze jest zły i bez serca...

Szanujmy innych nie oceniając i nie wyciągając pochopnie wniosków.
Kazdy z nas ma prawo przeżyć życie po swojemu!

:)
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 24.02.2013 23:09

agapi napisał(a):arturac..nie zgadzam się z Toba.
Są ludzie, którzy nie chcą mieć dzieci i są to wspaniałe osoby..a ''realizują się'' w inny sposób.

Wielu ludzi jest ''singlem'' z wyboru...i są tak samo wartościowymi jednostkami jak ci w związkach.

Jeden lubi psy i koty a drugi ich nie lubi...co nie znaczy, ze jest zły i bez serca...

Ot,mądrego to i warto posłuchać [ poczytać] :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.02.2013 23:10

EithelAmarth napisał(a)::roll:

Ok, puste ziarno słonecznika kładzie się spać, jutro rano zaczynam moje bezproduktywne życie bez dzieci : ]

edit: wolę mieć dużo miejsca w swojej skorupce, niż mieć za ciasno i się męczyć.

OK - każdy ma wolny wybór :idea: ale gdyby każda Ewa tak myślała, nie miałabyś życia :oczko_usmiech: a świat by szybko wymarł :papa:
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 24.02.2013 23:14

EithelAmarth napisał(a)::roll:

OK - każdy ma wolny wybór :idea: ale gdyby każda Ewa tak myślała, nie miałabyś życia :oczko_usmiech: a świat by szybko wymarł :papa:

Mam koleżankę Ewę co ma 5 pociech ,tak się więc wyrównuje :wink:
Ostatnio edytowano 24.02.2013 23:15 przez mervik, łącznie edytowano 1 raz
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 24.02.2013 23:14

Nic mnie bardziej nie razi niż takie oceny i opinie jak:
arturac napisał(a):Ci co dzieci nie mają bo nie chcą są jak puste ziarno słonecznika.

Kto Ci dał prawo oceniać w taki sposób ludzi? W czym, Ty dzieciaty jak mniemam,jesteś lepszy od tych, którzy inne życie wybrali?
Taki mały OT wtrącę, wybacz Kasiu. Na naukach przedmałżeńskich (które skądinąd są chorym wymysłem) usłyszałam od starszej pani, że moi rodzice mnie skrzywdzili, bo nie mam rodzeństwa, przez to nie umiem należycie kochać, współczuć, rozumieć, dzielić się.....na ogół mam w sobie wiele szacunku do starszych ode mnie ludzi, ale nie tym razem. Wstałam i powiedziałam owej pani w oczy, że niedobrze mi się robi jak jej słucham, że w zasadzie to jest mi jej żal, bo jej życie musi być niesamowicie puste i bezwartościowe. Wyszłam trzaskając drzwiami. Tak, też mam jedno dziecko i więcej mieć nie będę. To mój świadomy wybór, moje życie i moje decyzje. Nie jestem gorsza od tych co większe gromadki mają. Ich życie, ich sprawa.
arturac tak jak Ci powiedziała Kasia - szanuj innych jeśli sam chcesz być w życiu szanowany.

Przepraszam Kasiu za wkręt. Więcej nie będę.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.02.2013 23:16

mervik napisał(a):Janusz dałeś kotku pić :?:

No co Ty :roll: wody nie piję :idea:

Obrazek

:lol: :lol:
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 24.02.2013 23:17

Jak czytam wypowiedzi Agapi, Aldonki, Basiulinka, mervika to wraca mi wiara w ludzi i w to, że jednak są osoby tolerujące to, że ktoś może wybrać świadomie inaczej niż większość.

Buziaki dla Was :* :)
Ostatnio edytowano 24.02.2013 23:34 przez CROnikiCROpka, łącznie edytowano 2 razy
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 24.02.2013 23:21

mervik napisał(a):Janusz dałeś kotku pić :?:

No co Ty :roll: wody nie piję :idea:

Obrazek

:lol: :lol:

Janusz żeby to było chorwackie piwo , to bym zrozumiał :D
Ostatnio edytowano 24.02.2013 23:23 przez mervik, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.02.2013 23:22

agapi napisał(a):arturac..nie zgadzam się z Toba.

małżeństwo, koty i psy, nie mają nic z tym wspólnego :roll:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Pieklo W Raju -Orebic 2012 - strona 65
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone