Basiulinek napisał(a):I jeszcze potanczyc mozemy!
Janusz Bajcer napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Panie Januszu nie od dziś wiadomo, że starość nie wyszła Panu Bogu
Wiem coś o tym na przykładzie mojej Mamy ... ale dobrze, że ma dobrych synów i dobre wnuki
agapi napisał(a):arturac..nie zgadzam się z Toba.
Są ludzie, którzy nie chcą mieć dzieci i są to wspaniałe osoby..a ''realizują się'' w inny sposób.
Tak samo jak z małżeństwem.
Wielu ludzi jest ''singlem'' z wyboru...i są tak samo wartościowymi jednostkami jak ci w związkach.
Jeden lubi psy i koty a drugi ich nie lubi...co nie znaczy, ze jest zły i bez serca...
Szanujmy innych nie oceniając i nie wyciągając pochopnie wniosków.
Kazdy z nas ma prawo przeżyć życie po swojemu!
EithelAmarth napisał(a)::roll:
Ok, puste ziarno słonecznika kładzie się spać, jutro rano zaczynam moje bezproduktywne życie bez dzieci : ]
edit: wolę mieć dużo miejsca w swojej skorupce, niż mieć za ciasno i się męczyć.
Janusz Bajcer napisał(a):EithelAmarth napisał(a)::roll:
Ok, puste ziarno słonecznika kładzie się spać, jutro rano zaczynam moje bezproduktywne życie bez dzieci : ]
edit: wolę mieć dużo miejsca w swojej skorupce, niż mieć za ciasno i się męczyć.
OK - każdy ma wolny wybór ale gdyby każda Ewa tak myślała, nie miałabyś życia a świat by szybko wymarł
arturac napisał(a):Ci co dzieci nie mają bo nie chcą są jak puste ziarno słonecznika.
mervik napisał(a):Janusz dałeś kotku pić
agapi napisał(a):arturac..nie zgadzam się z Toba.
Są ludzie, którzy nie chcą mieć dzieci i są to wspaniałe osoby..a ''realizują się'' w inny sposób.
Tak samo jak z małżeństwem.
Wielu ludzi jest ''singlem'' z wyboru...i są tak samo wartościowymi jednostkami jak ci w związkach.
Jeden lubi psy i koty a drugi ich nie lubi...co nie znaczy, ze jest zły i bez serca...
Szanujmy innych nie oceniając i nie wyciągając pochopnie wniosków.
Kazdy z nas ma prawo przeżyć życie po swojemu!
Powrót do Nasze relacje z podróży