viltob08 napisał(a):To nie czytaj Jak książka zaczyna nudzić, bądź nie spełnia oczekiwań, to się ją odkłada na półkę lub odnosi do biblioteki Jeśli coś mnie wkurza, to odkładam i nie mam pretensji do autora, że "kit", tylko wybieram to, co mnie satysfakcjonuje Wrzućcie Panowie ( być może i Panie ) na luz, wiosna idzie
Saragas napisał(a):viltob08 napisał(a):To nie czytaj Jak książka zaczyna nudzić, bądź nie spełnia oczekiwań, to się ją odkłada na półkę lub odnosi do biblioteki Jeśli coś mnie wkurza, to odkładam i nie mam pretensji do autora, że "kit", tylko wybieram to, co mnie satysfakcjonuje Wrzućcie Panowie ( być może i Panie ) na luz, wiosna idzie
a czy ktoś tutaj ma pretensje? Nie, tylko wyraża swoją opinię, na co Agapi godzi się publikując swoje teksty na otwartym forum.
Saragas napisał(a):Freier Beobachter napisał(a):Jasne.I piszemy z polskimi znakami...co wszystkim pewiem starszy pan wypomina. Prawie wszystkim...
bardzo celna uwaga.
Basiulinek napisał(a):Saragas napisał(a):Freier Beobachter napisał(a):Jasne.I piszemy z polskimi znakami...co wszystkim pewiem starszy pan wypomina. Prawie wszystkim...
bardzo celna uwaga.
Bardzo celna...
Zwroccie uwage,ze "co niektorzy" nie mieszkaja w kraju i polskich znakow uzywac nie moga!
Mimo szczerych checi...
Basiulinek napisał(a):Zwroccie uwage,ze "co niektorzy" nie mieszkaja w kraju i polskich znakow uzywac nie moga!
Mimo szczerych checi...
Basiulinek napisał(a):Beobachter- "rote karte" to po polsku czerwona kartka...
To tak dla przypomnienia.
To jest polskie forum i takim tez jezykiem tu sie poslugujemy...
Raul73 napisał(a):Agapi - ja zgodnie z twoją prośbą nie zabieram głosu i jestem "spokojny", ale przynaję, że noż mi się w kieszeni otwiera na co niektóre ostatnie posty
Ja myślę, że sposób na to jest jeden: musisz więcej pisać. Im więcej będzie tu do poczytania, tym mniej miejsca zostanie na pierdoły!
EithelAmarth napisał(a):Ot i mądrego przyjemnie posłuchać - parafrazując klasyka
Powrót do Nasze relacje z podróży