emarylka napisał(a):w pełni popieram i solidaryzuje sie z agapi, 99% kobiet nie może czuc sie dobrze ze świadomościa że strój to niewypał
pozostaje wierzyć, że ten 1% ma piękno w głowie
emarylka napisał(a):w pełni popieram i solidaryzuje sie z agapi, 99% kobiet nie może czuc sie dobrze ze świadomościa że strój to niewypał
greenrs napisał(a):Justii napisał(a):Czytam tą relację od początku i jak do tej pory nie zabierałam głosu, ale po dzisiejszych postach po prostu nie wytrzymałam. Dokładnie chodzi mi o wypowiedź Pik 71 i wszystkich chamskich odpowiedziach które posypały się w jego stronę !! Już od pewnego czasu zauważyłam ,że dużo cromaniaków mających kilka set odpowiedzi na koncie właśnie w ten sposób bluzga, obraża osoby które w zwyczajny sposób mają odmienne zdanie niż oni (ba, wystarczy tylko napisać coś złego na Chorwację i zaraz posypie się fala krytyki dla autora ...). Ok - można nie pisać krytycznych uwag, ale dlaczego nie - jak można zachwycać się nad czyjąś relacją to można tez napisać krytyczna opinię. Uważam, że ktoś pisząc coś na ogólnodostępnym forum liczy się również z krytyką i tyle w temacie.
Tylko widzisz Justii, może być krytyka i "krytyka"... Czy uważasz, że wypowiedzi typu:Pik71 napisał(a):Ale dramaturgia. Drugi raz to samo zagranie z możliwością przerwania opisywania swojego życia podczas wakacji u boku męża, który się jeszcze nie rozwiódł tylko z względu na dzieci. Z czego wynikają te ochy i achy nad tą relacją ciężko stwierdzić. Chyba śledzący relacje podświadomie się cieszą i myślą dobrze, że nasze wakacje tak nie wyglądają.
to konstruktywna krytyka, czy zwyczajne chamstwo i wyładowywanie swoich frustracji. Ja również przeczytałem na tym forum już wiele relacji. Jedne podobały mi się bardziej, inne mniej lub wcale. Nigdy nie zdarzyło mi się, żebym z tego powodu obrażał autora lub jego czytelników. Nie pasuje mi - nie wchodzę i tyle...
No ale widzę, że agapi zaczęła znów pisać, więc oddajmy jej głos... Komu się podoba niech czyta a komu nie, niech poszuka coś bardziej odpowiedniego dla siebie a relację Kasi niech zostawi w spokoju.
agapi napisał(a):Zmienilam troszke posta wyzej bo ...jak sie zastanowilam to wyszlo mi na to, ze Pik71 nie wie co to jest poszanowanie
I nie pozwole aby doczepial sie do kogokolwiek z moich czytelnikow bezzasadnie
Mam nadzieje, ze zrozumie i juz nikomu z Was nie bedzie zarzucal braku czegos czego nawet nie rozumie
Powrót do Nasze relacje z podróży