Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pieklo W Raju -Orebic 2012

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.02.2013 20:40

emarylka napisał(a):w pełni popieram i solidaryzuje sie z agapi, 99% kobiet nie może czuc sie dobrze ze świadomościa że strój to niewypał

pozostaje wierzyć, że ten 1% ma piękno w głowie :roll:
Pik71
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pik71 » 20.02.2013 22:14

greenrs napisał(a):
Justii napisał(a):Czytam tą relację od początku i jak do tej pory nie zabierałam głosu, ale po dzisiejszych postach po prostu nie wytrzymałam. Dokładnie chodzi mi o wypowiedź Pik 71 i wszystkich chamskich odpowiedziach które posypały się w jego stronę !! Już od pewnego czasu zauważyłam ,że dużo cromaniaków mających kilka set odpowiedzi na koncie właśnie w ten sposób bluzga, obraża osoby które w zwyczajny sposób mają odmienne zdanie niż oni (ba, wystarczy tylko napisać coś złego na Chorwację i zaraz posypie się fala krytyki dla autora ...). Ok - można nie pisać krytycznych uwag, ale dlaczego nie - jak można zachwycać się nad czyjąś relacją to można tez napisać krytyczna opinię. Uważam, że ktoś pisząc coś na ogólnodostępnym forum liczy się również z krytyką i tyle w temacie.

Tylko widzisz Justii, może być krytyka i "krytyka"... Czy uważasz, że wypowiedzi typu:
Pik71 napisał(a):Ale dramaturgia. Drugi raz to samo zagranie z możliwością przerwania opisywania swojego życia podczas wakacji u boku męża, który się jeszcze nie rozwiódł tylko z względu na dzieci. Z czego wynikają te ochy i achy nad tą relacją ciężko stwierdzić. Chyba śledzący relacje podświadomie się cieszą i myślą dobrze, że nasze wakacje tak nie wyglądają.

to konstruktywna krytyka, czy zwyczajne chamstwo i wyładowywanie swoich frustracji. Ja również przeczytałem na tym forum już wiele relacji. Jedne podobały mi się bardziej, inne mniej lub wcale. Nigdy nie zdarzyło mi się, żebym z tego powodu obrażał autora lub jego czytelników. Nie pasuje mi - nie wchodzę i tyle...

No ale widzę, że agapi zaczęła znów pisać, więc oddajmy jej głos... Komu się podoba niech czyta a komu nie, niech poszuka coś bardziej odpowiedniego dla siebie a relację Kasi niech zostawi w spokoju. :wink:

Jakie chamsto kogo obraziłem ? Lepiej przeczytaj odpowiedzi po moim poście i pomyśl co jest obrazą i chamstwem. Forum z definicji jest miejscem do przedstawiania swoich poglądów a nie tylko cukierkowego słodzenia do porzygania. Czekam na jeszcze wiekszą burzę związaną z wypowiedziami ale z wzajemnym poszanowaniem co jak widać nie każdy z uczestników forum jest w stanie pojąć.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.02.2013 22:22

..a ja prosze Pik71 abys nie prowokowal niepotrzebnie...dobrze.. :?

Widzisz, ze ''nie naskoczylam'' na Ciebie...dalam Ci nawet stoleczek :smo: ..
Przeczytalam co napisales, przyjelam do wiadomosci Twoj punkt widzenia i liczylam na to, ze nie zechcesz sie powtarzac... :cry:
ps
Odnosnie jeszcze tego ...''poszanowania''...
Wybacz ale w Twoich slowach tego poszanowania nie dostrzegam :!:
Jest ''duzo'' ale tego ...brak :!:
A przeciez poszanowanie to nic innego jak...TOLERANCJA, ktora oznacza:

,,(..) Według zapisów tolerancja to:

Respektowanie cudzych praw i cudzej własności;
Uznanie i akceptacja różnic indywidualnych;
Umiejętność słuchania, komunikowania się i rozumienia innych;
Docenianie rozmaitości kultur;
Otwarcie na cudze myśli i filozofię;
Ciekawość i nie odrzucanie nieznanego;
Uznanie, że nikt nie ma monopolu na prawdę. ''

Wiec ....zastanow sie troszke zanim zarzucisz moim Duszyczkom ...nieposzanowanie...dobra.. :? :papa:

Bardzo prosze kochanych czytelnikow o ...spokoj... :smo: 8)
Powiedzial co musial i nie ma sprawy :!:
Ostatnio edytowano 21.02.2013 00:12 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 2 razy
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 20.02.2013 22:28

agapi napisał(a):.
Bardzo prosze kochanych czytelnikow o ...spokoj... :smo: 8)
Powiedzial co musial i nie ma sprawy :!:
foto_37341b525659319bc474f85be4f40c6b[1].jpg
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.02.2013 23:47

Zmienilam troszke posta wyzej bo ...jak sie zastanowilam to wyszlo mi na to, ze Pik71 nie wie co to jest poszanowanie :!: :!: :!:

I nie pozwole aby doczepial sie do kogokolwiek z moich czytelnikow bezzasadnie :evil:

Mam nadzieje, ze zrozumie i juz nikomu z Was nie bedzie zarzucal braku czegos czego nawet nie rozumie :evil:
mada10000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mada10000 » 21.02.2013 07:31

Siedzę i czekam :oops: na dalszą część relacji!!!
U mnie masę śniegu. Ja prosta "dziewucha "z nad morza lubię słońce.I mogłam się wygrzać w słońcu twojej relacji :D
I myślę Kasieńko ,że nie sensu zatrzymywać się przy " pewnych postach".
Czekam na ciąg dalszy......... :D I myślę ,że starczy Ci siły ,aby nie schodzić do poziomu ,który jest dla Ciebie za niski ,bo odbieram Cię jako osobę o dużej wraźliwości ,z poczuciem humoru ,unoszącą się nad poziomem złośliwości i zgryźliwosci.
ODWAGI :D :D :D :D :D
i miłego dnia
Pik71
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pik71 » 21.02.2013 12:10

agapi napisał(a):Zmienilam troszke posta wyzej bo ...jak sie zastanowilam to wyszlo mi na to, ze Pik71 nie wie co to jest poszanowanie :!: :!: :!:

I nie pozwole aby doczepial sie do kogokolwiek z moich czytelnikow bezzasadnie :evil:

Mam nadzieje, ze zrozumie i juz nikomu z Was nie bedzie zarzucal braku czegos czego nawet nie rozumie :evil:

Ale wysmarowałaś posta. Ukręciłaś bicz sama na siebie. Przeczytaj z zrozumieniem, co napisałaś a następnie sprawdź, co znaczy słowo poszanowanie (szacunek, uznanie, chwała, poważanie, respekt, uszanowanie). Czy ja się kogoś czepiam, nie mam szacunku? To jest forum a nie twój prywatny blog. Każdy może wyrażać opinie, nie muszą to być tylko pochwały i trzeba to przyjąć do wiadomości i w końcu zrozumieć. Założenie, że będę pisać i wszyscy posikają się z szczęścia było błędem. Tupanie nóżką i szantażowanie bo przestanę pisac nic nie da. Świat będzie taki sam a może nawet lepszy.
Ostatnio edytowano 21.02.2013 13:24 przez Pik71, łącznie edytowano 2 razy
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 21.02.2013 12:13

Świat będzie lepszy, jak każdy zajmie się swoim życiem i swoimi sprawami.
grajka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) grajka » 21.02.2013 12:24

Pik71 napisał(a):nużką

nóżką
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 21.02.2013 12:58

I jeszcze odpowiednia forma - ze zrozumieniem, ze szczęścia :wink:
Freier Beobachter
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Freier Beobachter » 21.02.2013 13:00

Agapi...znów masz z kimś problem?Znów ktoś powiedział coś nie po Twojej myśli?Ale masz pecha.No cóż nie wszyscy będą ci kadzić...Ale ze Pik nie dostał za to od razu rote karte????Pozdrav.
Basiulinek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basiulinek » 21.02.2013 13:36

Beobachter- "rote karte" to po polsku czerwona kartka...
To tak dla przypomnienia.
To jest polskie forum i takim tez jezykiem tu sie poslugujemy...
Freier Beobachter
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Freier Beobachter » 21.02.2013 13:48

Jasne.I piszemy z polskimi znakami...co wszystkim pewiem starszy pan wypomina. Prawie wszystkim...
Saragas
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Saragas » 21.02.2013 15:33

Po części zgadzam się z Pikiem, forum to forum i każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie.

Ta relacja była przyjemna ale odkąd zaczęły się wychwalania pod niebiosa od "członków kółka wzajemnej adoracji" Twoich tekstów, to w każdym kolejnym zauważam coraz większy przerost formy nad treścią.
Saragas
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Saragas » 21.02.2013 15:38

Freier Beobachter napisał(a):Jasne.I piszemy z polskimi znakami...co wszystkim pewiem starszy pan wypomina. Prawie wszystkim...

bardzo celna uwaga.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Pieklo W Raju -Orebic 2012 - strona 58
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone