Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pieklo W Raju -Orebic 2012

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Fresz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fresz » 18.02.2013 08:33

Jestem na tak :D :D
agus78
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agus78 » 18.02.2013 10:19

I ja jak najbardziej jestem na tak!! Do tej pory cichutko podczytywałam, ale mocno kibicuę tej relacji i Tobie Agapi!!!
Bądź sobą ponad wszystko i .....pisz!!! Bo niektórym naprawdę sprawiasz przyjemność swoimi opowieściami :D :D :D Znajduję w Tobie sporo cech, które i ja posiadam, dlatego trochę rozumiem Twoje rozterki.
Jednak z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy i pozdrawiam! :papa:
Pik71
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pik71 » 18.02.2013 11:50

Ale dramaturgia. Drugi raz to samo zagranie z możliwością przerwania opisywania swojego życia podczas wakacji u boku męża, który się jeszcze nie rozwiódł tylko z względu na dzieci. Z czego wynikają te ochy i achy nad tą relacją ciężko stwierdzić. Chyba śledzący relacje podświadomie się cieszą i myślą dobrze, że nasze wakacje tak nie wyglądają. Wieczne kłótnie dąsy i fochy. W tamtym roku prawie rozwód w tym pewnie też tylko jeszcze nie było punktu kulminacyjnego. Płaszczenie się przez wyjazdem i błaganie słońca jedzmy do Chorwacji żenujące. Ciekawe ile musi być wpisów typu „pisz olej krytykę czekamy na c.d.” aby autorka była podbudowana i dalej raczyła nas sielanką wakacyjną czy łózka były połączone czy nie. Czekam teraz na wysyp komentarzy "nie czytaj jak się nie podoba , spadaj z forum itp". To jest jedyna relacja tak dołująca inne są pisane fajnie z ciekawą relacją plus zdjęcia, które coś wnoszą.
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 18.02.2013 12:53

I jak? Już ci lepiej? :papa:
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 18.02.2013 13:00

Pik71 - rozumiem, że wg Ciebie warto opisywać tylko udane wakacje, z uśmiechniętymi rodzicami i radośnie pozującymi do fotek dziećmi na tle turkusowego morza, niczym rodzinki z reklamy Winiary.

Każdy lubi co innego.

Daj więc nam czytać w spokoju o życiowych perypetiach Agapi, a sam idź podziwiać tysięczne piękne zdjęcia chorwackich plaż.

Swoją drogą wykazałeś się niemałą znajomością zarówno poprzedniej, jak i obecnej relacji Agapi - czyli zakładam, że każda przeczytana od dechy do dechy - a przecież takie ch...owe są :mrgreen:
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 18.02.2013 13:40

Pik71 napisał(a):Ale dramaturgia..
............
..............
...............

Powinieneś zmienić sobie awartek, to serduszko jakoś się gryzie z tym co piszesz...

Obrazek

To chyba bardziej do Ciebie pasuje.....

Obrazek
Ostatnio edytowano 18.02.2013 16:47 przez Jareksz, łącznie edytowano 2 razy
KasiaS
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) KasiaS » 18.02.2013 14:04

Pik71 napisał(a):Ale dramaturgia. Drugi raz to samo zagranie z możliwością przerwania opisywania swojego życia podczas wakacji u boku męża, który się jeszcze nie rozwiódł tylko z względu na dzieci. Z czego wynikają te ochy i achy nad tą relacją ciężko stwierdzić. Chyba śledzący relacje podświadomie się cieszą i myślą dobrze, że nasze wakacje tak nie wyglądają. Wieczne kłótnie dąsy i fochy. W tamtym roku prawie rozwód w tym pewnie też tylko jeszcze nie było punktu kulminacyjnego. Płaszczenie się przez wyjazdem i błaganie słońca jedzmy do Chorwacji żenujące. Ciekawe ile musi być wpisów typu „pisz olej krytykę czekamy na c.d.” aby autorka była podbudowana i dalej raczyła nas sielanką wakacyjną czy łózka były połączone czy nie. Czekam teraz na wysyp komentarzy "nie czytaj jak się nie podoba , spadaj z forum itp". To jest jedyna relacja tak dołująca inne są pisane fajnie z ciekawą relacją plus zdjęcia, które coś wnoszą.

Żal mi Ciebie
nlock
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nlock » 18.02.2013 14:56

agapi napisał(a):male sprostowanie... :wink:
Moj malzonek dal sie namowic po raz trzeci i z ...piatka dzieci z tylu. :wink: :lol:

No cóż, w takim razie coś mi umknęło 8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.02.2013 15:18

Spokojnie Duszyczki .... :!: :idea: :smo:

..ja pedze po stoleczek dla Pik71 :coool:
..zmeczyl sie ta ...''dramaturgia'' razy dwa(ja bym mogla rzec nawet...melodramatycznoscia :wink: ) niech odsapnie :!: .
Zrobie kawusie..ok?! :? (...chyba, ze woli ...lemoniade... :oczko_usmiech: :lol:).

Rozgosc sie Pik71 i czuj sie jak u siebie :!: :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.02.2013 15:22

nlock napisał(a):
agapi napisał(a):male sprostowanie... :wink:
Moj malzonek dal sie namowic po raz trzeci i z ...piatka dzieci z tylu. :wink: :lol:

No cóż, w takim razie coś mi umknęło 8)

Tobie umknelo albo ja ...nieskladnie napisalam... :smo:
ale to tylko ..taki malo znaczacy detal :)
ania85
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ania85 » 18.02.2013 15:27

:D Hej Aggapi wlasnie czytam Twoja pierwsza relacje jest super :)piszesz superrrrrrrrrrr ,inaczej i nie przejmuj sie glupimi docinkami,ludzie zawsze komentuja .Rob to co robisz dla Siebie ,i dla nas tych ktorzy chca poznawac Ciebie dalej pozdrawiam :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.02.2013 15:43

Wiecie co.. :? ..nie przywitalam nowo przybylych..
Przepraszam ... :oops:

Witam WSZYSTKICH ktorzy TU dotarli w ostatnim czasie a ktorym nie powiedzialam ''czesc'' :D

Nie na wszystkie posty mam szanse odpisac i wybaczcie !
Dzieje sie tak nie dlatego, ze je lekcewaze czy nie widze..ale dlatego, ze zbyt wiele ''sie dzieje''.

Pisalam juz Wam, ze Was kocham.... :? :hearts:
ania85
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ania85 » 18.02.2013 16:06

agapi napisał(a):Wiecie co.. :? ..nie przywitalam nowo przybylych..
Przepraszam ... :oops:

Witam WSZYSTKICH ktorzy TU dotarli w ostatnim czasie a ktorym nie powiedzialam ''czesc'' :D

Nie na wszystkie posty mam szanse odpisac i wybaczcie !
Dzieje sie tak nie dlatego, ze je lekcewaze czy nie widze..ale dlatego, ze zbyt wiele ''sie dzieje''.

Pisalam juz Wam, ze Was kocham.... :? :hearts:

Witam aggapi ja wiecej czytam niz sie udzielam ,ale tu musialam napisac ,bo tutaj jest wieksze grono ktore chce czytac,i czeka na Twoja relacje nie zrazaj sie zlymi komentarzami bo one sa i bede ,nie dogodzisz kazdemu ,ale mozesz by dalej dobra duszyczka ktora uszczesliwia nas w te zimowe wieczory swym magicznym piorem :D
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 18.02.2013 17:06

Pik71 napisał(a):...

Następny normalny inaczej! Skąd się was tyle bierze? Epidemia jakaś czy leki podrożały?

Tak dla informacji: to jest temat założony przez agapi w dziale "Relacje..." - czyli tak jakby jej prywatny. I to ona decyduje, czy pisze, kiedy pisze, dla kogo pisze i co pisze (dopóki nikogo nie łamie zasad forum - czego nie zauważyłem, w przeciwieństwie do niektórych "czytelników"). A że ma mocny, szczery i kontrowersyjny styl pisania? Tym lepiej - jest ciekawiej! I naprawdę nie musi się przejmować ani głosami krytyki, ani zachwytu, ani w ogóle czymkolwiek - to jej temat i może sobie pisać nawet jeśli pies z kulawą nogą tu nie zajrzy.

A do bicia piany jest na tym forum wystarczająco dużo innych tematów...

Mnie też się niektóre relacje (styl, treść czy forma) nie podobają, a nie włażę tam i nie wylewam swoich żalów czy zastrzeżeń, bo mam śwaidomość, że gusta sa rózne. Nawet wypaczone...
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 18.02.2013 18:07

Pik71 napisał(a): To jest jedyna relacja tak dołująca inne są pisane fajnie z ciekawą relacją plus zdjęcia, które coś wnoszą.

Fajnie, że podobają ci się relacje gdzie są ciekawe relacje, a zdjęcia wnoszą wyłącznie to, co na nich widać. Te najpiękniejsze także.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Pieklo W Raju -Orebic 2012 - strona 55
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone