Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pieklo W Raju -Orebic 2012

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ella14
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ella14 » 17.02.2013 16:28

Do tej pory tylko cichutko tu zaglądałam wypatrywać dalszego ciągu. A dziś gdy przeczytałam że może go nie być muszę napisać parę słów. Relacja jest super, nie pierwsza to mówię i nie ostatnia. Zawsze było tak że zaglądałam na forum jak była potrzeba jakaś praktyczna informacja. Czytałam relacje miejsc które zamierzałem odwiedzić by porównać z przewodnikiem. Prawda, więcej brałam niż dawałem. Do tej pory właściwie relacja Gara wzbudziła tak wielkie moje zainteresowanie. A twoja relacja, tak osobistą, tak barwna powodowała że chciałam poznać Ciebie. Nie miejsce a człowieka. Więc proszę zostań z nami. Takich cichych milczących wielbicieli masz więcej. Pozdrawiam cieplutko.
Ostatnio edytowano 17.02.2013 21:16 przez ella14, łącznie edytowano 1 raz
croart
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) croart » 17.02.2013 16:35

Bocian napisał(a):
Basiulinek napisał(a):
I doskonale wiemy komu... :?

Ja nie wiem. Czemu nie używanie nickow?

Ja też nie chwytam...

Nie należę do szczególnie "pisatych", ale za to lubię czytać, a tu, na cropli jest kilku mistrzów klawiatury, w których relacje wciągnąłem się. A powody tego są różne, jedni mają "lekki język", innych wyprawy to całe przedsięwzięcia logistyczne, a jeszcze inni są bardzo ciekawymi postaciami.
Agapi - ty łączysz wszystkie te przymioty w jedno. Forum, tu pełna zgoda z Basiulinką (lub ...kiem), jest dla wszystkich, a więc może być taką... jakby tu powiedzieć... "agorką" - miejscem gdzie można się "wywnętrznić".

Mnie ostatnie tygodnie też nie rozpieszczają, jeśli chodzi o tematy domowe, a ty zagryź kobieto zęby: i pisz!
(no... lub nie pisz tu, jeśli się z tym nie czujesz dobrze, ale choć daj znać gdzie jesteś).

I trzymaj się!
Artur
Basiulinek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basiulinek » 17.02.2013 17:13

croart napisał(a):
Bocian napisał(a):
Basiulinek napisał(a):
I doskonale wiemy komu... :?

Ja nie wiem. Czemu nie używanie nickow?

Ja też nie chwytam...

Slowo "wiemy" dotyczylo agapi i mnie.
Wystarczy bywac w innych watkach,zeby wiedziec o co chodzi...I czywiscie czytac ze zrozumieniem.

A nickow -Bocianie- nie podam. Nie bede kolejnej wojny na forum wywolywac :?

:papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.02.2013 17:22

agapi napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Czekamy kiedy pojedziemy z agapi Do Raja :oczko_usmiech: :lol:

agapi w przedsionku piekla juz jest... :wink:

Obrazek

:oczko_usmiech: :oczko_usmiech:
grajka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) grajka » 17.02.2013 17:32

ella14 napisał(a):Takich cichych milczacych wielbicieli masz więcej.

To i ja - cicha, milcząca wielbicielka, czekam na dalszy ciąg. Mimo wszystko :) :papa:
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 17.02.2013 18:07

Kasiu tych którzy cię krytykują itp ,
weż zrób to
sikanie[1].gif
i pisz dalej dla twoich wiernych czytelników :papa:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 17.02.2013 19:39

agapi napisał(a):
Tak ogolnie to ..''stara bieda'' :lol: --nic...zupelnie ..nic :!: :smo:

Jedni mnie wysylaja do ''specjalisty''..inni martwia sie , ze leki w Anglii drogie..inni rzucaja aluzjami , ktore tylko wylacznie ja moge zrozumiec,bo dla innych userow to taki tylko .. zwykly post.
Ktos mi proponuje ''wypad'' do Onetu.

Katarina, co ty się kilkoma niedorozwojami przejmujesz? Olej ich i pisz dalej...

Tym bardziej że już Janusz kogo trzeba czerwienią potraktował i więcej mącić nie będzie. :D
Ostatnio edytowano 17.02.2013 19:43 przez Raul73, łącznie edytowano 1 raz
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 17.02.2013 19:42

agapi napisał(a):- problem nie w tym, ze przestaje pisac...ale gdzie ja mam to robic.????

..jezeli forum cropelki jest dla mnie..''nieodpowiednim miejscem'' zalozenie bloga to ... chyba dobre rozwiazanie .. :?

ps
Przed dalszym pisaniem NIC nie jest w stanie mnie powstrzymac :!: :lol:

Nie zapomnij :wink: :smo:
-Katka-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Katka- » 17.02.2013 20:35

mervik napisał(a):Kasiu tych którzy cię krytykują itp ,
weż zrób to
sikanie[1].gif
i pisz dalej dla twoich wiernych czytelników :papa:

Podpisuję sie pod tym postem!!!!!!
Jak komuś sie nie podoba niech tu nie wchodzi, nie czyta ...
Zupełnie nie rozumiem o co cho ???? Przecież nikt nikogo nie zmusza do czytania czegokolwiek.
Pozdrawiam Cię Kasiu, nie przejmuj sie i pisz dalej :)
nlock
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nlock » 17.02.2013 20:44

agapi napisał(a):Rozumiecie dlaczego nie chce pisac ciagu dalszego....

Jakos nie bardzo rozumiem.
Chodzi o to, że niezbyt przychylne komentarze ?
Przeciez to FORUM :!: :idea:
Twój wątek i piszesz go jak chcesz ! Komentarzy też nie da się ocenzurować (no chyba, że naruszą zasady forum, wtedy to sprawa Admina. Zablokuje gościa (najlepiej IP) i niech sobie klient lata po HotSpotach jak chce coś jeszcze napisać (a Dzieci Neostrady coraz mniej :) )
Poki co, jedynym rozsądnym wyjściem wydaje się ignorować takie wpisy i cześć.

agapi napisał(a):Jedni mnie wysylaja do ''specjalisty''..inni martwia sie , ze leki w Anglii drogie..inni rzucaja aluzjami , ktore tylko wylacznie ja moge zrozumiec,bo dla innych userow to taki tylko .. zwykly post.
Ktos mi proponuje ''wypad'' do Onetu.

Jest w książce Moniki Szwai (bodajże "Zupa z ryby fugu") taka drugoplanowa bohaterka, która wypisuje po różnych forach złośliwe i krytyczne komentarze. Robi to tylko w jednym celu - aby się dowartościować :!:
Po co z nimi polemizować. Nikt im przecież nie udowodni, że " białe jest białe, a czarne jest czarne".

W większości przypadków jestem jak ci "wszyscy ulozeni i normalni" (teść używa słowa "akuratny" :) )
i nie przeczę, że Twoja relacja jest czasami trochę...trudna (bardziej w formie niż w treści), ale śledzę watek... gdyż jestem pełen podziwu dla...męża Twego :!: (i nie ma to nic wspólnego z Tobą :D )
Dał sie przecież namówić (i to po raz drugi) na taaaaaaką trasę, gdzie przez większość drogi miał kierownice po złej stronie (albo cała reszta jechała "złą" stroną), z czwórką dzieci z tyłu (niby duże, ale sam mam na tylnym siedzeniu dwójkę nastolatków, wiem do czego mogą byc zdolni). ale dowiózł was i przywiózł (taką mam nadzieję, choć końca relacji nie widać, więc nie wiem na czym polegało "piekło") w całości.
brawa.gif
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.02.2013 21:49

male sprostowanie... :wink:
Moj malzonek dal sie namowic po raz trzeci i z ...piatka dzieci z tylu. :wink: :lol:

i.......
..tu nie chodzi bynajmniej o nieprzychylne komentarze(nie jestem z cukru...!).

Ja tylko wzbraniam sie przed zastosowaniem zasady ''oko za oko''...
Nie chce by zlosc i gniew mna zawladnely ..nie chce ''oddawac z nawiazka'' a ..wiem , ze nastepnym razem zacytuje ta ''zyczliwa mi'' osobe TUTAJ i podniose ''rzucona rekawice'' :!:

A jezeli tak sie stanie.. strace sama do siebie szacunek, ze ...nie jestem w stanie ''byc ponad.. to''..i bedzie to moj wielki upadek... :oops:

Dlatego te wszystkie moje rozterki!
(..ot.. boje sie , ze bede tak samo wredna i zlosliwa jak ta osoba (a ja tego nie chce! ) )

A teraz robie to :

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basiulinek » 17.02.2013 21:57

GRUBA CZERWONA LINIA!!! :mrgreen:

Brawo Kasiu!!!!
Meska decyzja! ;)

Bedzie cedeen! :hearts:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 17.02.2013 22:00

To teraz czekam(y) na c.d.

Pozdrawiam
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 17.02.2013 22:42

Jedyna słuszna decyzja :)
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 18.02.2013 08:16

Słoneczko chmurki przepycha

Obrazek

i promyki nadziei na c.d. może się przebiją,

czyli dalej siedzimy i czekamy.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Pieklo W Raju -Orebic 2012 - strona 54
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone