Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pieklo W Raju -Orebic 2012

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.02.2013 11:20

Czekamy kiedy pojedziemy z agapi Do Raja :oczko_usmiech: :lol:
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 17.02.2013 12:22

Czekanie ma swoje dobre strony :wink: , bo dzięki temu udało mi się dogonić relację i jestem już na bieżąco :D

Pozdrawiam
Piotr
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.02.2013 13:13

grzesiek1 napisał(a):A tak ogólnie to co się dzieje 8O 8O 8O

Tak ogolnie to ..''stara bieda'' :lol: --nic...zupelnie ..nic :!: :smo:

Jedni mnie wysylaja do ''specjalisty''..inni martwia sie , ze leki w Anglii drogie..inni rzucaja aluzjami , ktore tylko wylacznie ja moge zrozumiec,bo dla innych userow to taki tylko .. zwykly post.
Ktos mi proponuje ''wypad'' do Onetu.

W sumie nic nowego... :smo:

Tylko chcialam zapytac dlaczego dzieje sie to w innych watkach????

To TUTAJ powinno sie to ''dziac''a nie u Admina ...nie u Marcina ...nie u Ani...

Zarzuca mi ktos zaburzenia emocjonalne...hmm...
czyli zapewne jestem ''zaburzona'' jezeli tak okresla sie osobe, ktora pisze prawde o sobie.
Ja sama o sobie mowie, ze jestem zlepkiem ''sprzecznosci''..ze nie jestem ''poukladana''...ze wiecej we mnie pytan niz odpowiedzi.
Jestem hustawka zmiennych nastrojow..nie jestem aniolem ani zadnym herosem..jestem jak innych wielu na tym swiecie.
Moze tylko inni nie ''wylamuja sie''...nie prowokuja ..nie budza takich emocji jakie, w co poniektorych osobach, obudzilam ja ...swoim ''nienormalnym ''pisaniem.

I wiecie ...mnie to zupelnie nie przeszkadza...tylko... Wy wszyscy ulozeni i normalni, ktorzy mnie nie mozecie zniesc na tym forum...miejcie na tyle odwagi by TUTaJ to napisac.
Jak ja mam szanowac Wasze zdanie jezeli jestescie tchorzami... :?
Budzicie we mnie demony zlych emocji co przeklada sie na to ,ze nie chce dalej Was ''prowokowac''.
Mogloby skonczyc sie to czerwona kartka ..dla agapi.
Bo musicie wiedziec jedna rzecz...

Rok temu ...podczas mojej pierwszej relacji...bylam taka delikatna i wrazliwa na
Liskow.
Obecnie serce mi chyba stwardnialo ...bo nic a nic nie czuje strachu..dlatego ''poleje sie krew''.
Pare userow przyczynilo sie do tego, ze agapi potrafi ''oddac'' .
Ubolewam nad tym ogromnie ale...''samo zycie''..

Mam to w nosie..tylko, ze tak sobie mysle....czy warto stawac do tej walki.. :?
Nie wiem kto bylby przegranym a kto zwyciezca(i nie to jest istotne) ...wiem tylko, ze kosztuje mnie to zbyt wiele...
Nie potrzebne mi sa te wszystkie negatywne emocje, ktore niszcza we mnie resztki tej dawnej agapi.

Rozumiecie dlaczego nie chce pisac ciagu dalszego....
Ostatnio edytowano 17.02.2013 13:32 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.02.2013 13:28

piotrf napisał(a):Czekanie ma swoje dobre strony :wink: , bo dzięki temu udało mi się dogonić relację i jestem już na bieżąco :D

Pozdrawiam
Piotr

:papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.02.2013 13:30

Janusz Bajcer napisał(a):Czekamy kiedy pojedziemy z agapi Do Raja :oczko_usmiech: :lol:

agapi w przedsionku piekla juz jest... :wink:
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 17.02.2013 14:20

agapi napisał(a):Wy wszyscy ulozeni i normalni, ktorzy mnie nie mozecie zniesc na tym forum...miejcie na tyle odwagi by TUTaJ to napisac.
Jak ja mam szanowac Wasze zdanie jezeli jestescie tchorzami... :?

Kasiu, tylko czy warto takimi osobami w ogóle się przejmować? Wiem, że czasem nerwy puszczają (też mnie wczoraj poniosło), ale to, że Twoja relacja wzbudza takie emocje, świadczy tylko o tym, że jest po prostu dobra.

agapi napisał(a):
Rozumiecie dlaczego nie chce pisac ciagu dalszego....

Najgorsze rozwiązanie :!: :evil: Nie rób drugi raz tego samego błędu :wink:
babiczka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) babiczka » 17.02.2013 14:24

Brawo Agapi!Nie stawaj do walki.Przeciwnik nie jest tego wart,zignoruj i rób dalej to co tak wspaniale zaczęłaś!!!!!
Niestety nasza stara narodowa cecha -wymachiwanie szabelką i warcholstwo-ciagle w niektórych pokutują.
Oni nie zasługują na to abyś Ty przestała pisać i wszyscy wierni Ci czytelnicy zostali pozbawieni przyjemności
czytania.....
Kasiu Ty jesteś ponad TO.Nie pozwól zniszczyć poczucia swojej wartości.
Wiesz przecież,że największą karą jest zlekceważenie...więc.....
Kasiu-głowa do góry!!!!!!!!!!
Serdecznie Cię pozdrawiam :lol:
jeremijo
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jeremijo » 17.02.2013 14:25

Agapi pisz dla tych którzy czekają z ciekawością i cię dopingują a resztą się nie przejmuj :oops: :oops: :oops:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.02.2013 14:34

Jacku...chyba bloga sobie zaloze coby...fermentu tu nie wnosic. :idea:

..bo ja nie ''mam kija w dupie''..jedynie u mnie... agresja rodzi agresje :(
i obawiam sie ..ze to zaledwie poczatek....ze..chcac nie chcac stalam sie...prowodyrem..i bedzie tylko ...gorzej.

Na chwile obecna nie zamykam relacji ...musze tylko poczekac az sie wyciszy we mnie ''zlo'' ..a pozniej ...albo blog albo cd... :|
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.02.2013 14:47

Babiczka
Jeremijo

- problem nie w tym, ze przestaje pisac...ale gdzie ja mam to robic.????

..jezeli forum cropelki jest dla mnie..''nieodpowiednim miejscem'' zalozenie bloga to ... chyba dobre rozwiazanie .. :?

ps
Przed dalszym pisaniem NIC nie jest w stanie mnie powstrzymac :!: :lol:
jeremijo
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jeremijo » 17.02.2013 14:52

ps
Przed dalszym pisaniem NIC nie jest w stanie mnie powstrzymac

I to mi się bardzo podoba pisz bo masz do tego talent i naprawdę z przyjemnością poczekam na dalszy ciąg tylko daj nać co zdecydujesz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.02.2013 14:53

jeremijo napisał(a):ps
Przed dalszym pisaniem NIC nie jest w stanie mnie powstrzymac

I to mi się bardzo podoba pisz bo masz do tego talent i naprawdę z przyjemnością poczekam na dalszy ciąg tylko daj nać co zdecydujesz

dam znac! :smo:

a teraz...musze do pracy pedzic... :papa:
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 17.02.2013 14:59

Agapi, ja tak tutaj siedzę i podczytuję Twoją relację.... I podzielę się z Tobą moimi spostrzeżeniami, jako osoby zupełnie bezstronnej. Wiem, że się nie obrazisz, bo jesteś osobą inteligentną, dlatego nie mam obaw, aby napisać Ci, co mi się w głowie roi...

Czytając Twoją relację w głowie tworzyło mi się wiele obrazów Ciebie. Z jednej strony osoba, która bardzo się wszystkim przejmuje, niesamowicie wrażliwa, czasem nawet za bardzo. Troszkę rozhisteryzowana, ale niesamowicie szczera w tym co robi, myśli i pisze. Z drugiej strony silna, wytrwała, z dużym poczuciem humoru. Czasem miałam ochotę Tobą potrząsnąć, czasem pogłaskać po głowie, a czasem podróżować i śmiać się razem z Tobą. Twoja relacja wywoływała i nadal wywołuje u mnie różne, bardzo skrajne emocje, tak samo jak i Twoja osoba. Absolutnie nie uważam tego za coś złego, bo potrafisz tak pisać i tak oddawać emocje, tak pokazywać całą siebie, że chcąc nie chcąc czytający się do tego włącza całym sobą.

I przypuszczam, że to właśnie się nie podoba niektórym, że wciąga ich ta relacja, chociaż nie chcą, czytają, chociaż ich denerwuje Twój styl pisania, wnikasz gdzieś do ich głów i serc wywołując emocje, mimo że tego nie chcą. Nie dajesz im przejść obok siebie obojętnie. To być może wywołuje w nich frustrację.

Będąc tak otwartą i szczerą wobec innych, obcych ludzi musisz liczyć się z tym, że ludzie będą różnie reagować, różnie odczytywać swoje emocje wobec Ciebie i w różny sposób dawać im upust. Każdy jest inny, tak jak i Ty jesteś inna, ale co za tym idzie wyjątkowa, niepowtarzalna. Nie wszyscy muszą Cię akceptować, najważniejsze żeby Tobie było dobrze z samą sobą.

Pięknie piszesz tu o swoich wspomnieniach z podróży, z wakacji marzeń, o które tak długo i cierpliwie zabiegałaś u swojego Słońca. Opowiadaj więc dalej swoją historię nie patrząc na tych niezadowolonych, grymaszących. Nie masz możliwości dogodzenia każdemu. Są tu ludzie, którzy chcą razem z Tobą podróżować za Twoimi wspomnieniami - pisz więc dla nich.

Pomysł bloga jest dobry, natomiast "hejterzy" dopadną Cię wszędzie, dlatego póki sama sobie nie powiesz i nie postanowisz, że piszesz przede wszystkim dla siebie, ale też żeby dawać bądź co bądź radość innym, nie ma sensu rozpoczynania czegoś nowego.

Ludzi można podzielić na dwa rodzaje: tych, którzy są wytworem świata, w którym żyją, i tych którzy są wytworem samych siebie, którzy choć świata nie zmienili, nie dali się zmienić światu. Oni chodzą po świecie, nie świat po nich. Edward Stachura

I z tym Cię zostawiam, zrobisz co zechcesz, co uznasz, że w danym momencie jest dla Ciebie najważniejsze. Ale coś czuję, że warto będzie poczekać na dalszy ciąg relacji :)
Basiulinek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basiulinek » 17.02.2013 15:18

agapi napisał(a):..jezeli forum cropelki jest dla mnie..''nieodpowiednim miejscem'' ....

Kasienko - zadna z osob logujacych sie na cropli nie pyta "Moge??" "Chcecie mnie tu??"....
Jest pare userow , ktorym Twoja obecnosc tu nie pasuje... I doskonale wiemy komu... :?

Ale,czy to powod,zeby sie poddawac????????? NIE!!!

Mozna by ankiete zrobic... ;)

Rob dalej to co tak doskonale potrafisz i ............... uszy do gory!!! :oczko_usmiech:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.02.2013 15:58

Basiulinek napisał(a):
I doskonale wiemy komu... :?

Ja nie wiem. Czemu nie używanie nickow?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Pieklo W Raju -Orebic 2012 - strona 53
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone