Aune napisał(a):Bociek, ależ złośliwe ptaszysko z Ciebie
Ktoś taki musi być, żeby inni, w tym ty, mogli być dla odmiany, wspaniali
Bocian napisał(a):Aune napisał(a):Bociek, ależ złośliwe ptaszysko z Ciebie
agapi napisał(a):Bocian napisał(a):Aune napisał(a):Bociek, ależ złośliwe ptaszysko z Ciebie
ale mi to nie przeszkadza Bocian ze jestes tak malo...wspanialy:)
Sylwetka&Gienuś napisał(a):
Kasieńko a patrzyłaś na liczbę wyświetleń Twojej relacji
mervik napisał(a):... trzeba spróbować u jakiegoś wydawcy...
nlock napisał(a):
Liczba wyświetleń jakiegoś wątku (oczywiście nie umniejszając nic Autorce) nie jest tak naprawdę liczbą w 100% miarodajną. Każdy kto śledzi ten wątek dostaje na e-mail info o nowej odpowiedzi i oczywiście zagląda, kto się wpisał - ja tez tak robię oczekując na dalszy ciąg relacji i wtedy liczba wyświetleń wzrasta.
nlock napisał(a):Sylwetka&Gienuś napisał(a):
Kasieńko a patrzyłaś na liczbę wyświetleń Twojej relacji
Liczba wyświetleń jakiegoś wątku (oczywiście nie umniejszając nic Autorce) nie jest tak naprawdę liczbą w 100% miarodajną. Każdy kto śledzi ten wątek dostaje na e-mail info o nowej odpowiedzi i oczywiście zagląda, kto się wpisał - ja tez tak robię oczekując na dalszy ciąg relacji i wtedy liczba wyświetleń wzrasta.
Myślę, że każdy autor wątku (głównie dotyczy piszących relacje ) chciałby, aby skrypt forum potrafił podać informację o liczbie forumowiczów, którzy odwiedzili dany wątek (niekoniecznie się w nim wpisując), ale... bez powtórzeń Ja też bym chciał (napisałem jak na razie jedną relację i fajnie by było wiedzieć, ile osób ją przeczytało ) - ale tym to już by się chyba musieli zająć autorzy oprogramowania phpbb M 2.0.
Powrót do Nasze relacje z podróży