Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pieklo W Raju -Orebic 2012

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.02.2013 19:05

Aune napisał(a):Bociek, ależ złośliwe ptaszysko z Ciebie 8O

Ktoś taki musi być, żeby inni, w tym ty, mogli być dla odmiany, wspaniali :lol: :lol:
Aune
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aune » 03.02.2013 19:08

A , to Ty taki Cro-Prozac jesteś :-)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.02.2013 19:09

Aune napisał(a):A , to Ty taki Cro-Prozac jesteś :-)

Lek na całe zło.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.02.2013 19:28

Bocian napisał(a):

Ktoś taki musi być, żeby inni, w tym ty, mogli być dla odmiany, wspaniali :lol: :lol:

ale mi to nie przeszkadza Bocian ze jestes tak malo...wspanialy:)

:lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.02.2013 19:30

Mnie też. :mrgreen:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 03.02.2013 19:32

agapi napisał(a):
Bocian napisał(a):

ale mi to nie przeszkadza Bocian ze jestes tak malo...wspanialy:)

:lol:

Znaczy mniamniuśny inaczej... :mrgreen:
nlock
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nlock » 03.02.2013 19:34

Sylwetka&Gienuś napisał(a):
Kasieńko a patrzyłaś na liczbę wyświetleń Twojej relacji :D

Liczba wyświetleń jakiegoś wątku (oczywiście nie umniejszając nic Autorce) nie jest tak naprawdę liczbą w 100% miarodajną. Każdy kto śledzi ten wątek dostaje na e-mail info o nowej odpowiedzi i oczywiście zagląda, kto się wpisał - ja tez tak robię oczekując na dalszy ciąg relacji :D i wtedy liczba wyświetleń wzrasta.
Myślę, że każdy autor wątku (głównie dotyczy piszących relacje :) ) chciałby, aby skrypt forum potrafił podać informację o liczbie forumowiczów, którzy odwiedzili dany wątek (niekoniecznie się w nim wpisując), ale... bez powtórzeń :!: Ja też bym chciał (napisałem jak na razie jedną relację i fajnie by było wiedzieć, ile osób ją przeczytało :) ) - ale tym to już by się chyba musieli zająć autorzy oprogramowania phpbb M 2.0.
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 03.02.2013 19:49

on nie jest złośliwy tylko zazdrości,bo sam nie umie tak pisać :lol:
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 03.02.2013 19:58

agapi a raczej Kasiu,już ci raz pisałem że trzeba spróbować u jakiegoś wydawcy
99e436c09313587a69c09e325b4ed842[1].jpg
,nawet on z tym się zgadza :wink: :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.02.2013 20:06

..ale..chociazbym sie wsciekla to tyle postow nie dalabym rade sama nabic :wink: :mrgreen:

..jawne zlosliwosci troszke ''bola'' ale sa o niebo lepsze niz takie...zakamuflowane.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.02.2013 20:20

mervik napisał(a):

on nie jest złośliwy tylko zazdrości,bo sam nie umie tak pisać :lol:

Sądzisz, że powinienem? :) Mam inne umiejętności :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.02.2013 20:21

agapi napisał(a):..jawne zlosliwosci troszke ''bola'' ale sa o niebo lepsze niz takie...zakamuflowane.

A gdzie te złośliwości?
Basiulinek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basiulinek » 03.02.2013 20:23

mervik napisał(a):... trzeba spróbować u jakiegoś wydawcy...

Ja to juz prawie od roku powtarzam Kasi i chyba nareszcie ja przekonalam (zreszta nie tylko ja ;) ) :lol:
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 03.02.2013 20:25

nlock napisał(a):
Liczba wyświetleń jakiegoś wątku (oczywiście nie umniejszając nic Autorce) nie jest tak naprawdę liczbą w 100% miarodajną. Każdy kto śledzi ten wątek dostaje na e-mail info o nowej odpowiedzi i oczywiście zagląda, kto się wpisał - ja tez tak robię oczekując na dalszy ciąg relacji :D i wtedy liczba wyświetleń wzrasta.

Doskonale o tym wiem, nie mniej jednak biorąc pod uwagę to, że Kasia zaczęła pisać relację 3 tygodnie temu , ponad 13 tyś. wyświetleń - małą liczbą nie jest. :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.02.2013 20:26

nlock napisał(a):
Sylwetka&Gienuś napisał(a):
Kasieńko a patrzyłaś na liczbę wyświetleń Twojej relacji :D

Myślę, że każdy autor wątku (głównie dotyczy piszących relacje :) ) chciałby, aby skrypt forum potrafił podać informację o liczbie forumowiczów, którzy odwiedzili dany wątek (niekoniecznie się w nim wpisując), ale... bez powtórzeń :!: Ja też bym chciał (napisałem jak na razie jedną relację i fajnie by było wiedzieć, ile osób ją przeczytało :) ) - ale tym to już by się chyba musieli zająć autorzy oprogramowania phpbb M 2.0.

Oczywiscie , ze nie jest... :D
Tak samo jak i ilosc postow przy naszych awatarkach...

Bo tak naprawde to nie o to chodzi...
Autor relacji musi po prostu uwierzyc, ze moze czytajacym cos ''dac''.
Czasem wystarczy wkleic piekne zdjecie...napisac jedno slowo..wkleic buzke..aby do czyjegos serca ''dotrzec''...i mnie sie wydaje, ze o to w pisaniu chodzi.

Ja wiem, ze wsrod tych moich ''tysiecy wejsc'' jest spora grupka, tych ktorzy wracaja do mnie bo im sie podoba to jak pisze.
Jest tez spora grupka tych neutralnych czytelnikow i tych, ktorym sie nie podoba.
To tak jak z obrazem..
Malowidlo okrzykniete dzielem sztuki nie kazdego zachwyca ..bo nie do kazdego trafia ...

J
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Pieklo W Raju -Orebic 2012 - strona 37
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone