Pogubilam sie w tym odpisywaniu..
Moglby mnie ktos oswiecic jak w jednym poscie zawrzec kilka cytatow....bo ''ugotowal mi sie tu niechcaco- groch z kapusta''...
Tami ..a co chcesz za ta ...matematyke...
Janusz Bajcer napisał(a):agapi napisał(a): Teraz najtrudniejsze zadanie-wklejenie paru zdjec z tamtego miejsca.
(do rana powinnam zdazyc )
Czyby w nocy zdjęcia zawieruszyły się gdzieś między piekłem a rajem
agapi napisał(a):Pogubilam sie w tym odpisywaniu..
Moglby mnie ktos oswiecic jak w jednym poscie zawrzec kilka cytatow....bo ''ugotowal mi sie tu niechcaco- groch z kapusta''...
Basiulinek napisał(a):Mysle,ze nawet takie nocne marki jak Agapi kiedys wyspac sie powinny.....
Daj se spokoj z fotkami o tej porze.Rano umysl bedzie jasniejszy..
agapi napisał(a):
musze je przerzucic z jednego komputera na drugi(bo tylko na jednym mam Picasa)..i (ponoc) musze stworzyc nowy folder ..wiec ..potrwa to troszke.
Poradze sobie ale zejdzie mi dluzej niz sadzilam...
tami72 napisał(a):agapi napisał(a):Pogubilam sie w tym odpisywaniu..
musze sie zastanowic...a co dasz?????
Darkos napisał(a):Basiulinek napisał(a):Mysle,ze nawet takie nocne marki jak Agapi kiedys wyspac sie powinny.....
Daj se spokoj z fotkami o tej porze.Rano umysl bedzie jasniejszy..
Basia zwolniła Agapi z "forumowych obowiązków".
Ale rano już mamy za sobą.
Co zrobi autorka?
agapi napisał(a):Pogubilam sie w tym odpisywaniu..
agapi napisał(a):tami72 napisał(a):agapi napisał(a):Pogubilam sie w tym odpisywaniu..
musze sie zastanowic...a co dasz?????
takiego pytania sie...obawialam..
no bo ja...
agapi napisał(a):Dzieki Sylwius..