kemilia napisał(a):Ale nie omamiaj nas miłosnymi opowiastkami- tylko pisz o tym piekle, które tak nas wszystkich pochłania
Nie poganiaj. Kaśka bardzo fajnie stopniuje napięcie, drobnymi kroczkami zmierzając do sedna...
kemilia napisał(a):Ale nie omamiaj nas miłosnymi opowiastkami- tylko pisz o tym piekle, które tak nas wszystkich pochłania
greenrs napisał(a):Wiedziałem, że do porannej kawki będzie co poczytaćkemilia napisał(a):Ale nie omamiaj nas miłosnymi opowiastkami- tylko pisz o tym piekle, które tak nas wszystkich pochłania
Nie poganiaj. Kaśka bardzo fajnie stopniuje napięcie, drobnymi kroczkami zmierzając do sedna...
lapasca napisał(a):Rany boskie, tylu znaków przestankowych nie widziałem w całym życiu.
Wiem, że forum jest raczej w słodkim klimacie, ale wolałbym opanowanie w tym względzie.
Wielu to lubi, ale ja nie. Sorki
AnaSz napisał(a):Agapi
Twojej relacji za nic nie przegapię
czekam na c.d.
babiczka napisał(a):Agapi-jesteś WSPANIAŁA!!!!!
Twój talent do specyficznego widzenia codzienności wciąż nas zadziwia!!
Serdeczności AiH
Czekamy na cd.
bblu napisał(a):agapi napisał(a):
miejsca Ci tutaj dostatek
Kasiu, ponieważ miejsc sporo, więc i ja przysiądę, z miłą chęcią poczytam tę trzymająca w napięciu relację
FUX napisał(a):Meritum kiedy?
Następny wątek z achami tych, którzy nieśmiało przycupnęli i musieli o tym fakcie wszystkich powiadomić...
FUX napisał(a):Czekam z niecierpliwością...
Powrót do Nasze relacje z podróży