napisał(a) FUX » 05.03.2013 08:21
agapi napisał(a):FUX czy to do mnie?!
Jeżeli tak to...nie myślę
,że ''wszystko co robię jest przezajebiste i doskonałe'' i ..chyba nigdy tego nie powiedziałam
O moja porażkę życiową się nie martw...martw się raczej o swoją taką ludzką...bo skoro ludzie Cię denerwują znaczy ...(sam sobie dokończ..)
Nie wiem co spowodowało Twoją wściekłość odnośnie komentarzy...czemu sie tak irytujesz...ale jakaś przyczyna gdzieś tam w Tobie tkwi.Skoro nie mam pojecia dlaczego jesteś taki..''anty'' nie mogę niestety pomóc...(ja kocham moich czytelników).Kochałabym nawet Pika71 gdyby jego komentarze były krytyczne ale ...na poziomie.
.
Porażki życiowe mają to do siebie, że powinno umieć wyciągać zeń wnioski i nie powtarzać ich w przyszłości!
Jeżeli nie upadniesz, to się nie podniesiesz i się nie wzmocnisz!
Irytuje mnie głupota ludzka, brak krytycyzmu wobec siebie, egoizm, zadufanie, roszczeniowość, brak umiejętności śmiania się z siebie, pisanie po pijaku na forach, etc.
Na komentarze nie jestem wściekły, tylko zirytowany, a to jest spora różnica. Pik już to napisał, więc nie będę się powtarzał.
Z tych komentów nic nie wynika oprócz lejącej się wazeliny. Zobacz w innych relacjach, Bella Italia, opowieści/relacje Franza, etc.
Komentarze są rzeczowe i wyważone. Najczęściej coś wnoszą. Ale to są relacje!
Myślę, że dobrym pomysłem byłoby pozostanie na cropce i dalej pisanie tutaj.
Tylko rozważ dopisek do tytułu magiczne słowo „blog" i skłoń „echów", „achów" o powściągniecie się od kolejnych nic nie wnoszących wtrętów.
Pozdrawiam cieplutko!
P.S. I nie bierz krytyki jako ataku na Ciebie. Raczej recenzuje to, co wyniknęło z tej relacji/bloga.