FUX napisał(a):Link do blogu to nie info komercyjne!
Wklej tutaj i kto chce, to skorzysta.
Ale czy to tak można
mervik napisał(a):FUX napisał(a):Link do blogu to nie info komercyjne!
A po co ma wklejać .
Jakby to zrobiła ,
to jaki sens miałby , że nie chce więcej pisać na tym forum
FUX napisał(a):Link do blogu to nie info komercyjne!
Bocian napisał(a):Nie znam się na blogach, nie czytam, nie zakładam, czy nie można zrobić tak, żeby wszyscy mogli czytać a tylko po zalogowaniu można było pisać? Po otrzymaniu jakiegoś hasła?
agapi napisał(a):Blog może komentować każdy czytający...
agapi napisał(a):Widzisz Bocian ..ja może i dziwna jestem ale ...staram się swoich frustracji nie wyładowywać w ''ten sposób''..i tego samego oczekuje od innych ludzi..
Bocian napisał(a):Nie znam się na blogach, nie czytam, nie zakładam, czy nie można zrobić tak, żeby wszyscy mogli czytać a tylko po zalogowaniu można było pisać? Po otrzymaniu jakiegoś hasła?
Anai napisał(a):Bocian napisał(a):Nie znam się na blogach, nie czytam, nie zakładam, czy nie można zrobić tak, żeby wszyscy mogli czytać a tylko po zalogowaniu można było pisać? Po otrzymaniu jakiegoś hasła?
Można se ustawić moderację, czyli wszelkie komentarze na blogu pojawią się jedynie po wcześniejszej akceptacji właściciela...
agapi napisał(a):FUX napisał(a):Link do blogu to nie info komercyjne!
..tak by było najprościej ale... nie wiem czy chcę, żeby ''skorzystał'' z niego.. na przykład.. Lisek..
..i......
co
..jak podam linka to zrobią mi w blogu (czy tez na ..blogu) to samo co tutaj...
agapi napisał(a):Z tego co wiem(a jeszcze tak niewiele wiem )...mogę usuwać komentarze trolli..czyli Lisków..tylko, że to skradnie mi mój drogocenny czas..którego za wiele nie mam.
Blog może komentować każdy czytający...