napisał(a) Użytkownik usunięty » 01.03.2013 13:37
Słońce jest od samego poczatku na bieżaco...to nie TO..!
Podjęłam decyzję, że dokończę relację na blogu..
Właściwie...to dwie decyzje..
Z chwilą kiedy przeniosę ''akcję'' na swój blog cropelkowa agapi przestanie istnieć.
Liski naskoczą zaraz na mnie, że już raz się z cropelką żegnałam..
Tak! ..było to dokładnie we wrześniu ubiegłego roku ale tak jakoś...nie mogłam się rozstać.. choć czułam, że powinnam.
Historia lubi się u mnie jednak powtarzać, bo z Naszą Klasą tez dwa razy się rozstawałam..zanim zniknęłam z niej definitywnie.
W tym przypadku jest podobnie.
W weekend powinnam się z moim blogiem uporać i od poniedziałku wszystkich moich czytelników zapraszam do ...siebie.
Nie żegnam się z Wami bo wiem, że gdziekolwiek nie będę Wy będziecie ze mną....I...kocham Was bardzo!:)
Wszystkich za tą raptowną zmianę przepraszam ale nie potrafie już TUTAJ dalej pisać...Włacza mi się blokada ilekroć próbuje pisać CD.
Jakby co mojego emaila macie
ps
Jeszcze taka prośba maleńka...wstrzymajcie sie od komentarzy typu: ''szkoda; dlaczego'' itp. itd.
proszę...
Nie dacie w ten sposób co poniektórym powodów aby zaś musieli się wypowiedzieć.
Do zobaczenia gdzie indziej i ....musze tylko napisać, iż najwiekszą radością było dla mnie to... że mogłam Was WSZYSTKICH u siebie gościć.
Teraz muszę zmykac do pracy ...ale jak znajde odrobinke czasu ...odpiszę na zaległe posty...a troszke mi się nazbierało...
Serdeczności Kochani Moi