Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piasek wszędzie, drogo wszędzie, co to będzie, co to będzie?

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 20.04.2012 20:35

Iwona75 napisał(a):Poza tym , mimo tej "świeżości" mam tutaj już swoich pisarskich idoli i wygląda na to że załapałaś się do ich grona.

Bardzo mi miło :) Dzięki. To był przypadek, że wtedy wylądowaliśmy nad Bałtykiem. Miała być Chorwacja w lipcu, nie mogliśmy pojechać do Cro z różnych względów, więc pojechaliśmy na tydzień nad nasze morze (i było super!) A Cro była i tak - tylko w sierpniu :)

Pozdrawiam :papa:
Iwona75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwona75 » 22.04.2012 21:11

Nieplanowane wyjazdy są super ( w ten sposób zawsze jeżdzimy do Chorwacji ) , ale pobyt nad Bałtykiem zaplanowany jest zawsze wcześniej.
W tym roku również . Już zaczęłam odliczanie......
Paweł BB
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł BB » 23.04.2012 23:20

fajna relacja :) szkoda, że taka krótka.....
oczywiście peruka też robi wrażenie :D
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 24.04.2012 17:23

Paweł BB napisał(a):oczywiście peruka też robi wrażenie :D

Dzięki :lol:

Krótka, bo i krótki pobyt (w miarę, 8 dni - z czego 2,5 leżenia na plaży, więc co ja będę relacjonować ;)). Pogoda, jak na Bałtyk, udała nam się :D Fajnie było, chętnie kiedyś znowu pojadę, na jakiś przedłużony weekend albo dodatkowe wakacje. Ale na te "główne" - tylko Cro :D

Pozdrawiam :papa:
wawerek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wawerek » 25.04.2012 08:16

Przeczytałem relację do śniadania. Nawet lepiej smakowało:)
Widać, że i nad Bałtykiem moze być ciekawie i tez można naładować baterie.
A na marginesie bardzo fotogeniczna autorka wątku:) Pozdrawiam, życząc kolejnych udanych wyjazdów.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 25.04.2012 13:16

wawerek napisał(a):Przeczytałem relację do śniadania. Nawet lepiej smakowało:)

Cieszę się :lol:

wawerek napisał(a):A na marginesie bardzo fotogeniczna autorka wątku:) Pozdrawiam, życząc kolejnych udanych wyjazdów.

:oops:

Dzięki i wzajemnie :D
Poprzednia strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe